Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Μαχλάς: «Αυτή η λέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο…»

Το σεβασμό και την εκτίμηση όλων των Ελλήνων αξίζει ο ΟΦΗ, όπως δήλωσε ο Νίκος Μαχλάς μετά τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ κι έκανε λόγο για «σύστημα» που πληγώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μαχλάς: «Αυτή η λέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο…»
Αμετακίνητος στις απόψεις του σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει ο Νίκος Μαχλάς που απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του ΟΦΗ για τη σπουδαία νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Αυτή η ομάδα κάνει κατάθεση ψυχής κόντρα σε όλους και νομίζω αξίζει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των Ελλήνων. Είναι ντροπή να γίνονται από κάποιους κάποια πράγματα εναντίον της ομάδας μου και δεν το λέω αυτό επειδή ήρθε μία νίκη. Δίνουμε καθημερινό αγώνα. Σήμερα ήδη δίνουμε αγώνα για να γίνει έφεση και να μας αφήσουν να παίξουμε μέσα στο γήπεδο και αν είμαστε καλοί να πάρουμε ή να χάσουμε στο γήπεδο».

«Νομίζω όμως πολλά πράγματα δεν παίζονται μέσα στο γήπεδο. Δεν παίρνω πίσω τίποτα από όλα όσα έχω πει για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα δεν πρόκειται να φύγει αυτή η λέρα που επικρατεί όλο αυτό το διάστημα. Θα παλεύω ελπίζοντας να αλλάξει κάτι, έστω κι αν ξέρω πως οι πιθανότητες είναι λίγες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: