Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Γ’ Εθνική: Ορίστηκαν οι εξ’ αναβολής αγώνες!!

Στον ορισμό των αγώνων που δεν διεξήχθησαν την Κυριακή 1/2, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών προχώρησε η Επιτροπή Γ’ Εθνικής της ΕΠΟ.
Το παιχνίδι του 1ου ομίλου Έβρος Σουφλίου-Δόξα Δράμας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11/2 στις 15:00, ενώ τα πέντε παιχνίδια του 4ου ομίλου (Ιωνικός-Γιούχτας, Αστέρας Βάρης-Κισσαμικός, Τρίγλια Ραφήνας-Ηρόδοτος, Αναγέννηση Ιεράπετρας-Κηφισιά και Νέα Ιωνία-ΠΑΟ Κρουσώνα) θα γίνουν το Σάββατο 21/2, ημερομηνία που δεν είχε δράση ο 4ος όμιλος.
Όσον αφορά το ματς του 3ου ομίλου, Ζακυνθιακός-Πανελευσινιακός, θα απασχολήσει την Πέμπτη (5/2) την Πειθαρχική Επιτροπή, για τυπικούς λόγους, και η απόφαση για τη διεξαγωγή του θα ληφθεί την Παρασκευή (6/2), πιθανότητα κι αυτό για την Τετάρτη 11/2.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής αποφάσισε το ορισμό των αναβληθέντων αγώνων του 1ου και 4ου ομίλου που δε διεξήχθησαν την 1/2/2015, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Ο αγώνας του 1ου ομίλου Έβρος Σουφλίου-Δόξα Δράμας ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 11/2 την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο. Οι αγώνες του 4ου ομίλου Ιωνικός-Γιούχτας, Κυανούς Αστήρ Βάρης-Κισσαμικός, Τρίγλια Ραφήνας-Ηρόδοτος, Αναγέννηση Ιεράπετρας-Κηφισιά και Νέα Ιωνία-ΠΑΟ Κρουσσώνα ορίστηκαν να διεξαχθούν το Σάββατο 21/2 την ίδια ώρα και στα ίδια γήπεδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: