Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Γιούχα στην Τούμπα!!

Περίπου 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν την αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή της στην Τούμπα μετά την ήττα-σοκ από τον ΟΦΗ. Ειρωνικά συνθήματα και προπηλακισμοί. Έκλεψαν το πορτοφόλι του Μακ.

Γιούχα στην Τούμπα

Περισσότερα από 300 άτομα υποδέχτηκαν με έντονες αποδοκιμασίες αλλά και ειρωνικά συνθήματα («Να’ τοι, Να’ τοι οι πρωταθλητές») τα μέλη της αποστολής, όταν αυτά επέστρεψαν στην Τούμπα για να παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους. Κάποιες φήμες κάνουν λόγο και για προπηλακισμό ανθρώπων της ομάδας από το εξαγριωμένο πλήθος, με τους Γλύκο (προφανώς για το λάθος του στο πρώτο γκολ) και Κατσικά να τα ακούνε περισσότερο από όλους τους άλλους και τον Παντελή Κωνσταντινίδη να ακούει τα εξ αμάξης. Μάλιστα το πλήθος αναζητούσε με άγριες διαθέσεις τον Ζήση Βρύζα και τον Άγγελο Ανασταδιάδη, που δεν ήταν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρόμπερτ Μακ διαπίστωσε πως κάποιος είχε κλέψει το πορτοφόλι του από το αυτοκίνητό του! Ο Σλοβάκος ήταν φανερά νευριασμένος...

Όλα αυτά κι ενώ το τσάρτερ με το οποία επέστρεψε ο ΠΑΟΚ από το Ηράκλειο «πάρκαρε» σε ένα υπόστεγο του αεροδρομίου κι από εκεί επιβιβάστηκαν τα μέλη της ομάδας απευθείας στο πούλμαν χωρίς να βγουν από την κύρια είσοδο για το φόβο επεισοδίων.

Το πούλμαν στην πορεία του μέχρι το γήπεδο της Τούμπας συνόδευαν τρία περιπολικά και μια κλούβα της αστυνομίας, ενώ υπήρχαν δυνάμεις και στο χώρο του γηπέδου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: