Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Μόγιες: «Η Γιουνάιτεντ είχε κάποιους χοντρούς παίκτες»

Ο Ντέιβιντ Μόγιες κλήθηκε για μια ακόμη φορά να μιλήσει για την παρουσία του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για κάποια δημοσιεύματα που βγήκαν στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της θητείας του στους «κόκκινους διάβολους».
Ο Σκωτσέζος τεχνικός παραδέχθηκε ότι είχε αλλάξει τα γεύματα στους παίκτες και τους είχε απαγορεύσει τα πατατάκια. «Κάποιοι ήταν χοντροί και δίναμε μάχη με το υπόλοιπο επιτελείο για τα κιλά τους. Ναι, τους έκοψα τα τσιπς και άλλαξα κάποια πράγματα στα γεύματά τους» παραδέχθηκε ο τεχνικός της Σοσιεδάδ ενώ διέψευσε τα λεγόμενα του Ρίο Φέρντιναντ ότι την ημέρα αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, είχε πάει τους παίκτες για χαλάρωμα σε δημόσιο πάρκο.
Αναφέρθηκε πάντως για μια ακόμη φορά στον Αντνάν Γιανουζάι, ο οποίος φαίνεται ότι αποτέλεσε και τη μεγάλη του αδυναμία στο «Ολντ Τράφορντ». «Είναι ένας απίστευτος παίκτης. Έχει μεγάλη καριέρα μπροστά του. Μπορεί να παίξει το ίδιο καλά στα άκρα όσο και στον άξονα. Να περάσει έναν αντίπαλο όπως θέλει. Μου θυμίζει σε πάρα πολλά τον Κρις Γουόντλ» επεσήμανε ο Μόγιες.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: