Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Μετοχική αλλαγή στην ΑΕΚ!

Η επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίο στην ΠΑΕ ΑΕΚ φέρνει την είσοδο της «Ένωσης Φίλων ΑΕΚ» στη μετοχική σύνθεση.Τι σημαίνει αυτό.Σκέψεις για στόπερ Γιόχανσον από Δέλλα. Πάει Τουρκία ο Μιλοβάνοβιτς.

Μετοχική αλλαγή στην ΑΕΚ

Πρόκειται για ένα σωματείο την ίδρυση του οποίου έχουν υπογράψει παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές (Νεστορίδης, Παπαϊωάννου, Μπάγεβιτς κ.α.) και άλλοι επιφανείς φίλοι της ομάδας από τον επιχειρηματικό, τον καλλιτεχνικό και το δημοσιογραφικό κόσμο. Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του σωματείου είχε οριστεί η διευθύντρια επικοινωνίας και αναπληρωματική διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη, ενώ μέλη οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκος Πανταζής, Γιώργος Σκρέκης και Στέργιος Γαντζούλας.

Είναι σαφές πως το σωματείο αυτό βρίσκεται υπό τη σκέπη του αφεντικού της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη, και στόχο έχει μακροπρόθεσμα να μετατρέψει την ΑΕΚ σε σύλλογο που θα στηρίζεται στη λαϊκή του βάση. Το προσεχές διάστημα θα γίνουν περισσότερα στοιχεία γνωστά για τη σύνθεση και τους στόχους της «Ένωσης Φίλων ΑΕΚ», που όπως όλα δείχνουν σύντομα θα είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Σκέψη για Γιόχανσον

Ο Τραϊανός Δέλλας εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Γιάκουμπ Γιόχανσον σαν στόπερ στο πλευρό του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αν ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δεν είναι 100% έτοιμος. Ο τελευταίος προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες, αλλά απέχει από τη δράση για περίπου ένα μήνα. Η χρησιμοποίηση του Σουηδού, που έχει παίξει στην καριέρα του και σαν στόπερ, για αρκετή ώρα σε αυτή τη θέση στη Ριζούπολη ίσως να μαρτύρησε από νωρίς τη σκέψη του «Κολοσσού». Περισσότερα θα φανούν τις επόμενες μέρες και φυσικά προέχει το ματς της Κυριακής με τα Χανιά στο ΟΑΚΑ, όπου δεν θα αγωνιστούν Πλατέλλας και Μάνταλος που είναι τιμωρημένοι, όπως και οι τραυματίες Κορδέρο και Φαγέ.

Πάει Τουρκία ο Μιλοβάνοβιτς

Στην Αττάλεια ταξιδεύει σήμερα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα δει αρκετά φιλικά ομάδων που κάνουν εκεί χειμερινή προετοιμασία, ανάμεσα στα οποία και το Σπάρτα Πράγας-Στεάουα Βουκουρεστίου την Παρασκευή.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: