Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Ντομίνγκες: «Μπορεί να γίνει καλύτερός μου ο Φορτούνης»

Με κολακευτικά λόγια για τον Κώστα Φορτούνη μίλησε ο Τσόρι Ντομίνγκες. Ερωτώμενος σχετικά, ο Αργεντινός δήλωσε πεπεισμένος ότι ο συμπαίκτης του μπορεί να προσφέρει περισσότερα απ’ όσα εκείνος.

Ντομίνγκες: «Μπορεί να γίνει καλύτερός μου ο Φορτούνης»
Μέλι για τον Κώστα Φορτούνη έσταξε ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού ερωτήθηκε μετά το ματς με τον Ατρόμητο (1-0) και για το αν ο νεαρός μπορεί να γίνει διάδοχός του.

Δε δίστασε, λοιπόν, να τονίσει ότι μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα απ’ όσα εκείνος.

Κατά τ’ άλλα, ο Ντομίνγκες σημείωσε ότι το +8 δίνει ηρεμία στην ομάδα, ενώ σημείωσε ότι σε μια τόσο σημαντική μέρα γι’ αυτή -όπως η 8η Φεβρουαρίου- δεν μπορούν να επιτρέψουν στον ΠΑΟΚ να νικήσει.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ντομίνγκες

Για το +8 στην κορυφή και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Μας κάνει να νιώθουμε πιο ήρεμοι αυτή η διαφορά, αλλά ξέρουμε πόσο σημαντικό ματς είναι και θέλουμε να το κερδίσουμε».

Για το αν θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι για να την αφιερώσουν στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7: «Φυσικά. Ξέρουμε ότι είναι μία πολύ σημαντική μέρα για τον σύλλογο μας και δεν θέλουμε να επιτρέψουμε στον ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει μία νίκη απέναντι μας».

Για τη συνέχεια του Ολυμπιακού: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν πρέπει να δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε».

Για το αν βλέπει το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Είναι κάτι που θα δούμε και θα συζητήσουμε. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι τα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Για τον Φορτούνη και αν μπορεί να εξελιχθεί στον νέο Ντομίνγκες: «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου. Αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να πετύχει περισσότερα από όσα έχω πετύχει εγώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: