Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Αφήνει… σκόνη η Ρεάλ!! (video)


Κυρία στις… υποχρεώσεις της αποδείχθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης! Η βασίλισσα -αν και παιδεύτηκε στο τέλος- επικράτησε 2-1 της Σεβίλλης σε εξ’ αναβολής αγώνα και έφυγε με διαφορά από Μπάρτσα, Ατλέτικο.

Αφήνει… σκόνη η Ρεάλ! (video)

Στην αρχή του ματς, ο Κασίγιας και η άμυνά του πέρασαν δύο δύσκολες στιγμές, ωστόσο ο Χάμες στο 12' κατάφερε να δώσει προβάδισμα στους πρωταθλητές Ευρώπης (αν και λίγο νωρίτερα είχαν χάσει με τραυματισμό τον Ράμος), ενώ στο 36' ο Χεσέ -που είχε μπει στη θέση του τραυματία σκόρερ- διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων κι έδειξε να κλειδώνει τους τρεις βαθμούς.

Πάντως, οι παίκτες του Αντσελότι είχαν πολλά παράπονα απ' το σκληρό παιχνίδι των Ανδαλουσιάνων (που παρέμειναν στην τέταρτη θέση). Στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ δεν ανέβασε την απόδοσή της, αρκούταν στο προβάδισμα που είχε ήδη και την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν ικανοί για την ανατροπή (αν και νωρίτερα είχαν δοκάρι), συνεχίζοντας βέβαια τα στο όριο αντιαθλητικά τους χτυπήματα.

Προς το τέλος, βέβαια, το ματς πήρε... φωτιά. Κι αυτό διότι ο Άσπας στο 80' μείωσε σε 2-1 και το τελευταίο δεκάλεπτο πήρε «άγρια» ομορφιά, με την Σεβίλλη να πιέζει, αλλά να μην μπορεί να φτάσει σε νέο τέρμα και τη Ρεάλ να παίρνει ακόμα μια νίκη που της δίνει και ψυχολογία για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Ατλέτικο, στο Βιθέντε Καλντερόν.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: