Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Ιγκουαϊν πρόκρισης για τη Νάπολι!!

Με γκολ του Γκονζάλο Ιγκουαϊν, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Νάπολι επικράτησε της Ιντερ με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Coppa Italia.

Ιγκουαϊν πρόκρισης για τη Νάπολι
Ένα λάθος του Ρανόκια ήταν αρκετό, για τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν, ώστε να σκοράρει και να χαρίσει την πρόκριση στη Νάπολι. Ένας προημιτελικός που είχε χαμένες ευκαιρίες, δοκάρι, και την Ίντερ να έχει τις δικές μεγάλες στιγμές που όμως δεν εκμεταλλεύτηκε και το πλήρωσε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Την πρώτη καλή στιγμή, την είχε ο Ιγκουαϊν στο 8ο λεπτό, για να έρθει δοκάρι του Ικάρντι στο 13ο λεπτό για τους «νερατζούρι». Στη συνέχεια ο Χάμσικ και ο Κουλιμπαλί είχαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ο Αντούχαρ κατάφερε να νικήσει τον Πούσκας, ενώ ο Λόπεθ είχε καλή στιγμή για τη Νάπολι.

Τα πάντα κρίθηκαν σε μια λανθασμένη εκτίμηση του Ρανόκια και την οξυδέρκεια του Αργεντινού στράικερ για να κάνει το 1-0, με πλασέ από δύσκολη γωνία και να χαρίσει την πρόκριση στη Νάπολι, την μοναδική από τις γηπεδούχους που πέρασε από τα προημιτελικά στους «4» του Κυπέλλου.

Oι συνθέσεις:

Νάπολι: Αντούχαρ, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μπρίτος, Στρίνιτς, Γκαργκάνο, Ντε Γκουζμάν (84' Γκουλάμ), Νταβίδ Λόπεθ, Χάμσικ (75' Γκαμπιαντίνι), Καγιεχόν (72' Μέρτενς), Ιγκουαΐν

Ιντερ: Καρίσο, Ναγκατόμο, Σαντόν (85' Ντοντό), Ρανόκια, Ζουάν Ζεσούς, Ερνάνες (73' Γκουαρίν), Μεδέλ, Σακίρι, Μπρόζοβιτς, Πούσκας, Ικάρντι

Δείτε εδώ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση:


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: