Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Παρέμβαση εισαγγελέα για την επιταγή Διούδη!!

Το θέμα της μεταγραφής του Σωκράτη Διούδη και της επιταγής των 250.000 ευρώ που έστειλε η Κλαμπ Μπριζ στον Άρη το περασμένο καλοκαίρι επανέρχεται στην επιφάνεια, μετά την εισαγγελική παρέμβαση!

Σε μια υπόθεση όπου υπήρχαν πολλά ερωτηματικά και σκιές, σχετικά με το αν αποδόθηκαν και πού πήγαν τα χρήματα της μεταγραφής Διούδη, από τον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Παναγιώτη Στεφανίδη, η επέμβαση του εισαγγελέα αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως και να διαλευκάνει τα όποια σημεία επιβάλλουν ξεκαθάρισμα.

Συγκεκριμένα, μετά από εξώδικο που έστειλε πριν μερικούς μήνες ο Λάμπρος Σκόρδας (ζητούσε απόδοση λογαριασμού για τις 250.000 ευρώ) στον εισαγγελέα (βάσει της δικαστικής πρακτικής έχει την βαρύτητα της μήνυσης), αλλά και στην τράπεζα που εξέδωσε την επιταγή (ώστε να μπλοκάρει την είσπραξη της), ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση, αφού έκρινε ότι συντρέχουν στοιχεία τα οποία επιβάλλουν διαλεύκανση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαπράχθηκε το αδίκημα της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος (για ποσά άνω των 130.000 ευρώ θεωρείται κακούργημα).

Η εξέταση αυτή ξεκίνησε πριν μερικές βδομάδες, κλήθηκαν να καταθέσουν οι δυο πρώην πρόεδροι Σκόρδας και Στεφανίδης και ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες.

Από δω και πέρα, ο εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα ασκήσει δίωξη για υπεξαίρεση σε βάρος της ΠΑΕ Άρης σε βαθμό κακουργήματος ή όχι.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: