Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

«Έστειλε» την ΑΕΚ η Παναχαϊκή!!

Σε ακόμη μια απόδειξη πως είναι έτοιμη να επανέλθει στα «σαλόνια» προχώρησε η Παναχαϊκή. Στο «καμίνι» της Αγυιάς, οι Πατρινοί νίκησαν 3-2 σετ την ΑΕΚ και πέρασαν στους «8» του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών.

«Έστειλε» την ΑΕΚ η Παναχαϊκή!
Μια σπουδαία πρόκριση πανηγυρίζει η Παναχαϊκή! Μέσα σε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα (απ' τον κόσμο που κατέκλυσε κάθε γωνιά στο κλειστό της Αγυιάς), οι «κοκκινόμαυροι» έκαναν την ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ και με 3-2 έγιναν η πρώτη ομάδα από την Α2 που κλείνει εισιτήριο για την οκτάδα του Κυπέλλου Ελλάδας, στο βόλεϊ ανδρών.

inner

Και ουσιαστικά η αποψινή νίκη -κόντρα στην ούτως ή άλλως προβληματική Ένωση- αποδεικνύει εξίσου πως οι Πατρινοί είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην ελίτ του αθλήματος (είναι αήττητοι με 14/14 νίκες στη δεύτερη κατηγορία).

Οι κιτρινόμαυροι πήραν προβάδισμα στα σετ δύο φορές (με 0-1 και 1-2), ωστόσο τα... βαριά χαρτιά της Παναχαϊκής έκαναν την εμφάνισή τους την κρίσιμη ώρα, το σέρβις λειτούργησε όταν χρειάστηκε υποδειγματικά και στο καθοριστικό τάι μπρέικ, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς με 9-3 και ουσιαστικά η... τελετή ολοκληρώθηκε, με τον θρίαμβο των Πατρινών να ξεσηκώνει τον κόσμο που για ακόμα μια φορά ήταν στο πλάι της ομάδας. Απ' την άλλη, η ΑΕΚ καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και να προσπαθήσει για την παραμονή στην Α1.

Τα σετ: 22-25, 26-24, 24-26, 25-18, 15-9 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: