Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Θυμήθηκε ότι είναι Λίβερπουλ!! (video)

Χαρακτήρα μεγάλης ομάδας έβγαλε -έστω κι αργά- η Λίβερπουλ! Για 86’ ο Γκούντγιονσεν απειλούσε να τους στείλει εκτός Κυπέλλου, αλλά οι «κόκκινοι» γύρισαν το ματς (2-1 στο 91’ την Μπόλτον) και πέρασαν.

Θυμήθηκε ότι είναι Λίβερπουλ! (video)
Μπορεί να χρειάστηκε να στριμωχτεί, αλλά τελικά η Λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε το βάρος της φανέλας της στο Κύπελλο Αγγλίας.

Στο παιχνίδι όπου ο Στίβεν Τζέραρντ συμπλήρωσε 700 συμμετοχές με τη φανέλα τους, οι «κόκκινοι» παραλίγο να γράψουν… κι εκείνοι ιστορία αποκλειόμενοι από την Μπόλτον.

Έστω κι αργά όμως -κι έστω κι αν έπρεπε νωρίτερα η ομάδα της Championship να μείνει με παίκτη λιγότερο- κατάφεραν να πετύχουν μεγάλη ανατροπή (2-1) και να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Και το έκαναν χωρίς ντροπή, αφού νωρίτερα τα είχαν δει όλα: Χαμένες ευκαιρίες, δοκάρι και τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν ν’ απειλεί σοβαρά να τους πετάξει εκτός διοργάνωσης (εξαργυρώνοντας πέναλτι που έκανε ο Σκρτελ).

Την τελευταία λέξη όμως θα την έλεγαν οι παίκτες του Ρότζερς. Γιατί εκμεταλλεύτηκαν άψογα την αποβολή του Ντανς στο 66’. Είχαν δυο ακόμα δοκάρια (σε σουτ των Χέντερσον και Τσαν). Και αφότου ο Στέρλινγκ τους λύτρωσε στο 86’, μια γκολάρα του Κουτίνιο ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, απαγορεύοντας αντίστοιχο στραπάτσο με αυτά άλλων μεγάλων της Premier League στο Κύπελλο.




Αναλυτικά οι επαναληπτικοί του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας

Τρίτη, 3/2

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κέμπριτζ 3-0 (0-0)
(25’ Μάτα, 32’ Ρόχο, 73’ Γουίλσον)

Φούλαμ-Σάντερλαντ 1-3 (0-0)
(28’ Ρονταγιέγκα - 61’ αυτ. Μπετινέλι, 75’ Άλβαρες, 90’+3’ Γκόμες)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Πρέστον 1-2 (1-1)
(38’ Μέρφι - 63’, 73’ πεν. Γκάλαχερ, 69’ Χάντινγκτον)

Τετάρτη, 4/2

Μπόλτον-Λίβερπουλ 1-2 (0-0)
(59’ πεν. Γκούντγιονσεν - 86’ Στέρλινγκ, 90’+1’ Κουτίνιο)
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: