Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Άγγελος για Εθνική, αν…!

Στο «κόλπο» για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή θα μπει ο Άγγελος Αναστασιάδης εφόσον τελικά αποχωρήσει από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Δεν επιβεβαιώνει τα περί Δώνη η ΕΠΟ.

Άγγελος για Εθνική, αν…
Η είδηση της παραίτησης του Άγγελου Αναστασιάδη ίσως αλλάξει τα δεδομένα στο θέμα προπονητή στην Εθνική. Κι αυτό γιατί εφόσον η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την κάνει δεκτή, αυτομάτως ο 62χρονος προπονητής θα μπει κούρσα για να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο (μέχρι νεωτέρας) κόουτς του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει αρκετούς υποστηρικτές στην ομοσπονδία, καθώς εκτιμώνται οι δυνατότητες και η πείρα του, όπως επίσης και το γεγονός πως έχει περάσει από «εθνικό» πάγκο, αυτόν της Κύπρου, από το 2004 μέχρι το 2011.

Ασφαλώς όμως όσο ο Άγγελος Αναστασιάδης παραμένει στον ΠΑΟΚ, η όποια συζήτηση είναι θεωρητική. Στην παρούσα φάση, από πλευράς ΕΠΟ προκύπτει πως δύο είναι οι βασικές υποψηφιότητες για τον πάγκο της Εθνικής: ο Σέρχιο Μαρκαριάν και ο Τιμούρ Κετσμπάγια. Αντίθετα, δεν επιβεβαιώνονται τα περί Γιώργου Δώνη, για τον οποίο αφήνεται να εννοηθεί πως δεν είναι καν στις πρώτες επιλογές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: