Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Εχε γειά Παναγιά!!

O Mπάμπης Χριστόγλου, γράφει για το +8 του Ολυμπιακού, για τον Ντουρμάζ που ανεβαίνει συνεχώς και για το διπλό που καλείται να κάνει ο Θρύλος, στην Τούμπα.

Εχε γειά Παναγιά
Ο Ολυμπιακός, όπως είχα προβλέψει από την Κυριακή, είναι πλέον στο +8 κι ενόψει του δύσκολου μήνα που ακολουθεί, έχει ένα σοβαρό μαξιλάρι ασφαλείας, για να μην πω πως επί της ουσίας, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Πλέον, πάει την Κυριακή στην Τούμπα, για να αποτελειώσει έναν ΠΑΟΚ που καταρρέει όπως κατά κανόνα, συμβαίνει με τις ομάδες του Άγγελου Αναστασιάδη από τα μέσα της χρονιάς και μετά.

Για το ματς με τον Ατρόμητο, αυτό που θέλω να σημειώσω, είναι πως μετά από καιρό οι Περιστεριώτες ήρθαν για να παίξουν ποδόσφαιρο. Ναι μεν, όπως πάντα, έριξαν το κύριο βάρος στην άμυνα, αλλά δεν έπαιξαν φουλ ταμπούρι. Ο Θρύλος είχε ορθή κυκλοφορία της μπάλας, έφτιαξε φάσεις και χωρίς να χρειαστεί ν’ ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές, πήρε εύκολα το παιχνίδι, με ένα σκορ που μάλλον τον αδικεί.

Πρωταγωνιστής, ήταν και σε αυτό το ματς ο Τζίμι Ντουρμάζ που μετά την αλλαγή προπονητή, δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Σουηδός ήταν σε πολύ καλή μέρα, είχε κέφια, έφτιαχνε φάσεις και οι αντίπαλοι μπακ δίσταζαν να πάνε πάνω του, μιας και ήταν ασυγκράτητος. Όσο για τον Σαντάνα, δεν μπορεί να κριθεί απ’ αυτό το παιχνίδι, μιας και ο Θρύλος δεν είχε καμία πίεση. Είναι ψηλός, αλλά και γρήγορος ποδοσφαιριστής και θα τον δούμε στα προσεχή ματς.

Ο κόσμος θέλει διπλό στην Τούμπα, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που μοιάζει να καταρρέει. Για να αποκατασταθεί η λανθασμένη εικόνα που δημιουργήθηκε στον πρώτο γύρο και γιατί ο Θρύλος από τη φύση του, πρέπει να κερδίζει ματς σαν αυτό, για να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: