Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

«Ηθική υποχρέωση στον Ηρακλή ο Μπάμπα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο  μάνατζερ του Μπάμπα, Μιχάλης Μπακ και μίλησε για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή από τον Ηρακλή στον Απόλλων Καλαμαριάς και την υπόθεση που προέκυψε.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
« Προέκυψε ένα πρόβλημα που το πληροφορηθήκαμε τις τελευταίες μέρες από την ΠΑΕ Ηρακλής και ψάξαμε τις νομικές οδούς. Ο ποδοσφαιριστής ήθελε να μείνει στην ομάδα, του είχαν φερθεί καλά, τον υπολόγιζαν όμως ο  πρέπει να παίξει και ποδόσφαιρο. Το καλοκαίρι ο Μπάμπα ήταν μία από τις τρεις ανανεώσεις και υπολογιζόταν πολύ. Μείναμε άναυδοι όταν μάθαμε πως δεν υπάρχει δελτίο».
Για το πρόβλημα υγείας που είχε ο Μπάμπα:
«Είναι καλά, έχει αρκετό καιρό να παίξει και η ποιότητα του είναι γνωστή και από το περσινό πρωτάθλημα. Το παλέψαμε μέχρι τελευταία στιγμή αλλά οι πιθανότητες δεν ήταν μαζί μας και υπήρχε περίπτωση να μείνει στον Ηρακλή και να μην αγωνιστεί. Αποφασίσαμε να δοθεί στον Απόλλων Καλαμαριάς όπου θα μείνει για έξι μήνες. Είναι δεμένος με τον Ηρακλή και έχουμε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουμε και να αγωνιστεί ξανά στον Ηρακλή μελλοντικά».
Για το αν τον πληρώνει ο Ηρακλής:
« Ο κ. Παπαθανασάκης είναι ένας πολύ καλός παράγοντας και γενναιόδωρος».
Για το αν είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στον Ηρακλή ο Μπάμπα:
«Υποχρεωμένος δεν είναι αλλά έχουμε ηθική υποχρέωση να μιλήσουμε με τον Ηρακλή πρώτα. Η ομάδα φέρθηκε άψογα στον ποδοσφαιριστή και θέλουμε να μιλήσουμε με την ομάδα στο μέλλον, φυσικά αν το θέλει και ο Ηρακλής».
Για το αν δεν υπήρχε περίπτωση να αγωνιστεί στον Ηρακλή:
«Θα το πηγαίναμε δικαστικά και αν δεν ευδοκιμούσε η περίπτωση θα χάναμε έναν μήνα και στο τέλος θα ήταν χαμένες και οι δύο πλευρές».
Για το αν θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον Ηρακλή ο Μπάμπα:
« Δεν έχει υπάρξει όρος σε αυτό το ζήτημα. Βέβαια, μπορεί να το έχουν συζητήσει εσωτερικά».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: