Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Ο Μοδέστο απέκλεισε στα πέναλτι τον Ζαρντίμ!!

Η Μπαστιά του Φρανσουά Μοδέστο επικράτησε 7-6 στα πέναλτι της Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ στο Πριγκιπάτο και πέρασε στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Ο Μοδέστο απέκλεισε στα πέναλτι τον Ζαρντίμ
Την ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο Λιγκ Καπ στην ιστορία της απέκτησε η Μπαστιά. Η ομάδα της Κορσικής επικράτησε 7-6 της Μονακό στα πέναλτι μέσα στο Πριγκιπάτο, με τον Φρανσουά Μοδέστο ψύχραιμο από την άσπρη βούλα, και στις 11 Απριλίου θα διεκδικήσει τον τίτλο στο «Σεν Ντενί» απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά από «στείρα» 120 λεπτά παιχνιδιού χρειάστηκε οι δύο ομάδες να εκτελέσουν από εννέα πέναλτι για να αναδειχθεί νικητής. Ο Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ έκανε δύο αποκρούσεις για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην πρώτη πεντάδα εκτελέσεων, ωστόσο ο Μπερνάρντο Σίλβα σούταρε εκτός εστίας και ο Μουτίνιο είδε τον Αρεόλα να αποκρούει το πέναλτι που θα έστελνε την ομάδα του στον τελικό. Μοιραίος, τελικά, για τους γηπεδούχους ήταν ο Ντιράρ που σημάδεψε το δοκάρι δίνοντας τη δυνατότητα στον Σκιλασί που δεν λάθεψε να χαρίσει στην ομάδα του το εισιτήριο στον τελικό της διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην ιστορία της.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: