Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Σαν να είναι… Final Four!!

Ματς επιπέδου… Final Four απόψε στο ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ. Με αέρα… Πόλης και Λονδίνου για το άλμα πρόκρισης και αβαντάζ έδρας οι Πειραιώτες. Κεντρικό πρόσωπο ο Χάινς, απών ο Τζάκσον.

Σαν να είναι… Final Four

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν καλά πως με νίκη θα έχουν κάνει άλμα όχι απλώς για πρόκριση, αλλά και για το πλεονέκτημα έδρας στα play offs, καθώς αυτομάτως θα έχουν πάρει ένα παιχνίδι που έχασαν οι μεγάλοι τους ανταγωνιστές, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Αναντολού Εφές, στην Πόλη. Ο Ολυμπιακός μειονεκτεί μεν στο σύνολο των αναμετρήσεων με την ΤΣΣΚΑ, αλλά θριάμβευσε στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις των ομάδων, στον τελικό της Πόλης και στον ημιτελικό του Λονδίνου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ποντάρει στην καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκας για να σταματήσει την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης. Οι απουσίες έχουν περιοριστεί στα γνωστά προβλήματα των Παπαπέτρου και Αγραβάνη, την ώρα που στον αντίποδα πέραν του μονίμως απόντα φέτος Βίκτορ Χριάπα θα λείψει ο Άαρον Τζάκσον, αλλά επανέρχεται μετά από τρία ματς στην Ευρώπη ο Σόνι Γουίμς. Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος θα βραβευτεί από την ΚΑΕ για την προσφορά του στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας δις και του πρωταθλήματος στη διετία που αγωνίστηκε στο λιμάνι.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Μίλια Βοΐνοβιτς (Σερβία).

Η στατιστική σύγκριση των δύο ομάδων:

inner

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Στο υπόλοιπο μενού της ημέρας ξεχωρίζει το «κλάσικο» μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη.

Ε’ Όμιλος
Γαλατάσαραϊ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 20:00
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 21:45
Ερυθρός Αστέρας-Ζαλγκίρις 21:45
Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός (6/2, 21:00)
Βαθμολογία: Ρεάλ 4-1, Μακάμπι 4-1, Μπαρτσελόνα 3-2, Παναθηναϊκός 3-2, Γαλατά 2-3, Άλμπα 2-3, Ερυθρός Αστέρας 1-4, Ζαλγκίρις 1-4.

Στ’ Όμιλος
Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:45
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Λαμποράλ Κούτσα (6/2, 20:00)
Ουνικάχα Μάλαγα-Νίζνι (6/2, 22:00)
Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Αναντολού Εφές (6/2, 22:00)
Βαθμολογία: ΤΣΣΚΑ 5-0, Ολυμπιακός 4-1, Φενέρ 3-2, Εφές 3-2, Νίζνι 2-3, Λαμποράλ 2-3, Αρμάνι 1-4, Μάλαγα 0-5. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: