Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο...!!

Το αιχμηρό άρθρο του Αποδυτηριάκια για το ψοφίμι που λέγεται ΠΑΟΚ και την απόφαση παραίτησης που πήρε ο Αναστασιάδης. Τα όρνια του ΟΦΗ και το πτώμα πάνω στη σκηνή. Ένα πτώμα ήταν ο ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ. Ένα ψοφίμι πριν ακόμα χάσει την τελευταία του ανάσα. Γι΄ αυτό μετέτρεψε τους παίκτες του ΟΦΗ σε όρνια που επιτόπου μύρισαν το θανατικό. Έτσι κάνουν τα όρνια, και πριν τελειώσει ο ετοιμοθάνατος τον έχουν πλησιάσει και περιμένουν να του ορμήξουν.
"Εγώ έχω την ευθύνη…" είπε μετά το 3-1 ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ποιος ασχολείται αν ο προπονητής έχει ή, δεν έχει την ευθύνη και το κόστος της μεγάλης ντροπής. Να πετάξει ο ΠΑΟΚ ό,τι κατάφερε όταν είχε φθάσει να προηγείται 7 βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Δεν θα ήταν ντροπή αν ο ΠΑΟΚ δεν ισχυριζόταν ότι πάει για πρωτάθλημα.
Εγώ δεν παραιτούμαι , εμένα με απολύουν, έλεγε και ξανάλεγε ο Αναστασιάδης. Και στον ΠΑΟΚ ειδικά δεν θα ήθελε να παρατήσει την ομάδα γιατί αυτοχαρακτηρίζεται στρατιώτης. Τελικά, για να μην είναι ασυνεπής η παραίτησή του δεν είναι δική του απόφαση, μόνο "προσφορά" στη διοίκηση, η οποία και θα αποφασίσει για την παραμονή του εν όψει του ντέρμπυ(;;;…) με τον Ολυμπιακό.
Γιατί, όμως; Γιατί παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Γιατί, όχι έχασε, αλλά παρουσίασε αυτή την απουσία αντίδρασης και επιθυμίας για τη νίκη ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ. Δύο ήττες σερί με χειρώτερη εμφάνιση απ΄ ό,τι με Παναιτωλικό από μια ομάδα που μιλάει για πρωτάθλημα. Κρίμα. Κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Που ένας πρωταγωνιστής του τόσο συχνά κάνει και το πτώμα πάνω στη σκηνή.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ όπως Βαρουφάκης, γράφει ο apodytiriakias.gr 
Μας την έκανε αλά Βαρουφάκης ο Αγγελος Αναστασιάδης. Οπως, ο τρελός ο καραφλός καμουφλάρισε το κούρεμα με ομόλογα για να μην τρομάξουν οι πιστωτές, έτσι κι ο
Αναστασιάδης με την έκφραση «...θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης, αυτή αποφασίζει», θέλει να καλύψει τον κώλο και το λόγο του.
Αυτό για παράδειγμα δεν είναι κωλοτούμπα; Ο Αναστασιάδης έχει πει δημοσίως ότι «...εγώ δεν φεύγω από τις ομάδες με διώχνουν». Οταν προκαλείς την αποπομπή σου, φτάνοντας στο αμήν τον εκάστοτε Σαββίδη να σε στείλει στο Αγιον Ορος, δεν είναι αποχώρηση; Και δεν μιλάμε μόνο για την εμφάνιση στην Κρήτη.
Οι γκέλες του Αναστασιάδη στη συμπεριφορά του με τους παίκτες είναι τεράστιες. Ο Τζαβέλλας, παρότι σκερβελές, αποκάλυψε απαράδεκτες πρακτικές. Θα αφήσω στην άκρη τις
αναφορές στην Παναγιά που θα εξαντλούσαν ακόμα και την υπομονή του Ιώβ.
Τι θα κάνει η διοίκηση; Θυμίζω ότι ο Σαββίδης ήθελε μετά το ματς με τον Παναιτωλικό να διώξει όλο το προπονητικό και διοικητικό επιτελείο πλην Αγγελίδη. Αργά ή γρήγορα θα το κάνει. Ισως τις επόμενες ώρες...

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: