Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

«Συμφωνία ΠΑΟΚ με Ίλιτς»

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα Γιάννινα ο Βρύζας βρέθηκε στην ηπειρωτική πόλη, συναντήθηκε με τον Γιάννη Χριστοβασίλη και συμφώνησε για την μεταγραφή του Μπράνα Ίλιτς το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελιδας PASsports, "η συνάντηση μεταξύ του Βρύζα και του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε περίπου στις 11:00 πρωί της Τετάρτης (04/02) στο ξενοδοχείο Grand Serai στο κέντρο των Ιωαννίνων και το κλίμα στη συζήτηση ήταν εξαιρετικό. Παρόντες στη συζήτηση και ο μάνατζερ του Ίλιτς Ζόραν Κρνέτα καθώς και η σύζυγος του κ.Χριστοβασίλη, Χαρίκλεια.

Μεταξύ των δυο πλευρών επήλθε οριστική συμφωνία και έπεσαν οι υπογραφές για τη μεταγραφή του Ίλιτς στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2015 και αφού ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το τρέχον πρωτάθλημα της Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ίλιτς θα υπογράψει διετές συμβόλαιο (1+1) συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά και για την μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη οικονομικά οφέλη θα έχει και ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο ο Σέρβος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016 καθώς είχε ανανεώσει για 3 χρόνια τον Αύγουστο του 2013".
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: