Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Ο κόσμος θέλει εξηγήσεις...!!

Οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ ζητώντας να προσέλθουν εκεί Αναστασιάδης, Βρύζας και αρχηγοί για να συζητήσουν για την ομάδα.

Ο κόσμος θέλει εξηγήσεις...
Ανέλαβε… δράση ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Η αγανάκτηση για την εικόνα της ομάδας και τη μετατροπή του +5 σε -8 μέσα σε περίπου δύο μήνες είναι δεδομένη, αλλά οι φίλοι της ομάδας δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια.

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης μια ομάδα περίπου 40 οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ζητώντας να προσέλθουν εκεί άμεσα ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο Ζήσης Βρύζας και οι τρεις αρχηγοί της ομάδας (Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Γλύκος), προκειμένου να συζητήσουν (ειρηνικά, όπως διαβεβαιώνουν) για την κατάσταση στην ομάδα, να εκφράσουν τα παράπονά τους και να ζητήσουν άμεσα λύσεις. Ήδη φέρονται να έχουν μιλήσει με το μέλος του ΔΣ (Βρύζας) και οι αρχηγοί είναι καθ' οδόν για να μιλήσουν και μαζί τους.

Οι οπαδοί αφού κατέθεσαν το αίτημά τους και χωρίς να προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα έχουν πάρει θέση στην αίθουσα συνεδριάσεων και περιμένουν. Προφανώς θα ήθελαν να τα πουν και με τον Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν είναι στη Θεσσαλονίκη.

Όλα αυτά, την ώρα που εκκρεμεί η απόφαση της διοίκησης για το αν θα γίνει δεκτή η παραίτηση που έθεσε στη διάθεση της ΠΑΕ ο Άγγελος Αναστασιάδης και λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, όπου παίζεται το τελευταίο χαρτί για τις όποιες πιθανότητες έχουν απομείνει πλέον για τον τίτλο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: