Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Η «μάχη» της Κομοτηνής!!

Με το Πανθρακικός-Καλλονή συμπληρώνεται το παζλ της 22ης αγωνιστικής της Super League. Ανίκητοι στην έδρα τους οι «πράσινοι». Να συνεχιστεί η ανοδική τους πορεία θέλουν οι φιλοξενούμενοι.

Η «μάχη» της Κομοτηνής
Πανθρακικός και Καλλονή αναμετρώνται σήμερα (5/2, 19:30) στο ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία στην 22η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι αναζητούν την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη και τέταρτη μαζί με το Κύπελλο, ενώ ακόμα δεν έχουν χάσει στο γήπεδο τους φέτος.
Βεβαίως, δεν έχουν παίξει ακόμη με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, τους οποίους αντιμετώπισαν εκτός στο πρώτο γύρο, ενώ το πιο δύσκολο τεστ που έδωσαν ήταν με την ΑΕΚ, με το ματς να κολλάει στο 0-0.

Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, που πέτυχε το Σάββατο την πρώτη της νίκη μετά τον Νοέμβριο επικρατώντας του Αστέρα, αναζητεί τη συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και ένα καλό αποτέλεσμα μακριά από το σπίτι της, όπου έχει μόλις μια νίκη μέχρι στιγμής.

Στον πρώτο γύρο η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είχε σφραγιστεί με το 0-0 στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.

Για βαθμούς καίγεται πιο πολύ ο Πανθρακικός, καθώς είναι έναν πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι νησιώτες έχουν μαξιλάρι ασφαλείας επτά βαθμών.

Ύστερα από σαράντα ημέρες απραξίας, ο Αντώνης Πετρόπουλος επιστρέφει στη δράση. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο γήπεδο έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του πέρυσι, ως παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης. Δύο γκολ είχε σημειώσει τον Μάρτιο του 2014, στο 3-2 των «κυανόλευκων» που είχε κρατήσει... ζωντανές τις ελπίδες τους για σωτηρία και σήμερα θα ήθελε να κάνει μία νέα αρχή με την καινούργια του ομάδα, έχοντας ανάλογη επιτυχία.

Πιθανές ενδεκάδες

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Τσουμάνης, Ποτουρίδης, Εμπόου, Μελίσσης, Ρομέου (Μπαϊκαρά), Ηλιάδης, Ροζέριο, Ντιγκινί, Ιγκόρ.

Καλλονή (Βλάχος): Χογκ, Πιπίνης, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Μανούσος, Πετρόπουλος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: