Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΟΚ… ώρα μηδέν!!

Έκρυθμη η κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Στο χέρι της διοίκησης το μέλλον του Αναστασιάδη που παραιτήθηκε. Σοκαρισμένοι οι παίκτες από την «άγρια» υποδοχή. Φόβοι για χειρότερα την Κυριακή με Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ… ώρα μηδέν!

Η ήττα από τον αποδεκατισμένο ΟΦΗ στο Ηράκλειο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Το -8 από τον Ολυμπιακό και η αποκαρδιωτική εικόνα του «Δικεφάλου του Βορρά» φέρνουν εξελίξεις. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ, που μετά από διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων χθες καλείται να πάρει άμεσα μια απόφαση, έστω κι αν εξ αρχής έγινε σαφές πως δεν θα γίνει αυτό εν θερμώ.

Υπό τις παρούσες συνθήκες η παραμονή του προπονητή, που συν τοις άλλοις δείχνει να έχει χάσει και τον έλεγχο στα αποδυτήρια, φαντάζει αμφίβολη. Όμως επειδή επίκειται ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την Κυριακή και δεν υπάρχει χρόνος για να βρεθεί άλλη λύση πέρα από… ανάγκης, ουδείς μπορεί να αποκλείσει το παραμικρό και κάποιες πηγές φέρουν τον Ιβάν Σαββίδη διστακτικό στο να προχωρήσει τώρα σε αλλαγή προπονητή. Και μέσα σε όλα, ο πρόεδρος Ιάκωβος Αγγελίδης έχει προγραμματισμένο ραντεβού με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, το μεσημέρι στην Αθήνα...

Ξέσπασμα οργής και έκτροπα

Η ψυχολογία της ομάδας είναι υπό το μηδέν. Σα να μην έφτανε η από ημιχρόνου στο Ηράκλειο ανακοίνωση του προπονητή πως παραιτείται, ήρθε και η κατακραυγή από τον κόσμο κατά την επιστροφή στην Τούμπα. Ειρωνικά συνθήματα, αποδοκιμασίες και προπηλακισμοί ήταν στο… μενού όταν το πούλμαν επέστρεψε στην Τούμπα. Οι παίκτες της ομάδας ήταν σοκαρισμένοι και φοβισμένοι, ειδικά οι ξένοι και οι «νέοι» Ρικάρντο Κόστα και Νομπόα. Η κατάσταση ξέφυγε όταν διαπίστωσαν ορισμένοι πως υπήρχαν μικροφθορές στα αυτοκίνητά τους, ενώ ο Μακ είδε ότι του είχαν κλέψει το πορτοφόλι και πήγε στην ασφάλεια για μήνυση.

Φόβος για χειρότερα την Κυριακή

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ και η Τούμπα θυμίζει καζάνι που βράζει. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φοβούνται για χειρότερα την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό και τρέμουν στην ιδέα εκτρόπων που μπορεί να επιφέρουν κι εξοντωτικές τιμωρίες. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι μεν δρακόντεια, αλλά το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και υπάρχει έντονη ανησυχία για ξέσπασμα είτε σε βάρος των φιλοξενούμενων είτε ακόμη και απέναντι στην ίδια τους την ομάδα από πλευράς οπαδών.

Επιστρέφουν δύο

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο ΠΑΟΚ από σήμερα κοιτάζει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ρατς και Κάτσε, που εξέτισαν τις ποινές τους, επιστρέφουν, ενώ αντίθετα νέα απουσία είναι αυτή του Μαντούρο και θα λείψει ξανά ο Τζιόλης. Μένει να φανεί αν θα μπει στην αποστολή αυτή τη φορά ο Σαλπιγγίδης ή όχι. Ο Αθανασιάδης έμεινε χθες προληπτικά εκτός λόγω σύσπασης στο δικέφαλο, αλλά θα πρέπει να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του εν όψει ντέρμπι.

*Φήμες θέλουν τον Ζήση Βρύζα να βρέθηκε στα Γιάννενα και να «έκλεισε» τον 30χρονο Σέρβο επιθετικό Μπράνα Ίλιτς του ΠΑΣ Γιάννινα για το καλοκαίρι με συμβόλαιο για 1+1 χρόνια. Βέβαια, με αυτά που συμβαίνουν από χθες στον ΠΑΟΚ, τέτοια ώρα… τέτοια λόγια.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: