Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Αυτά θα προσφέρει στην Τσέλσι ο Κουαδράδο!!

Ο Ιταλός αρθρογράφος, Πάολο Μενικούτσι, σκιαγράφησε το προφίλ του Χουάν Κουαδράδο στο επίσημο σάιτ της Πρέμιερ Λιγκ, τονίζοντας πως ο Κολομβιανός θα προσφέρει στιγμές... μαγείας με την εκρηκτικότητα και την ταχύτητά του.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ζοσέ Μουρίνιο υπέγραψε συμβόλαιο 5.5 ετών με την Τσέλσι και σύμφωνα με τον Μενικούτσι θα δώσει πληθώρα λύσεων στην επιθετική γραμμή της Τσέλσι.
«Στην Φλωρεντία τον αποκαλούσαν Βέσπα (στα ιταλικά σημαίνει επίσης «σφήκα»). Σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Γιουβέντους το 2012 έτρεχε τόσο γρήγορα στην πτέρυγα, πάνω-κάτω, που ο Λούκα Τόνι τον παρομοίασε με μηχανάκι» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Ταχύτητα, ταχύτητα, ταχύτητα. Ρυθμός, ρυθμός, ρυθμός και πολλή δημιουργικότητα. Συγκρίνοντάς τον με τον Γουίλιαν δεν προσφέρει τόσο πολύ αμυντικά αλλά είναι πιο δημιουργικός στο ένας μ’ έναν και στο ανοίγει χώρους.
Θα είναι πολύ σημαντικός ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε μια ομάδα που αμύνεται, γιατί μπορεί να ξεκλειδώσει τις αντίπαλες άμυνες με τα τρεξίματά του. Η ντρίμπλα είναι το μεγαλύτερο προσόν του. Στο ένας μ’ έναν είναι σχεδόν ασταμάτητος».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: