Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

«Σύλλογος μεγάλος»

Παρουσία εκπροσώπων από όλα τα τμήματα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έκοψε την πίτα του. Αποθέωση και βράβευση για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τι δήλωσαν Ζέκα και Τριανταφυλλόπουλος.

«Σύλλογος μεγάλος»

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν ο ιστορικός ηγέτης του Συλλόγου, Παύλος Γιαννακόπουλος, ο γιος και… διάδοχός του Δημήτρης Γιαννακόπουλος, το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησαν πέρα από τον Στράτο Σωπήλη και την Αθηνά Μπαλωμένου οι Ζέκα, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Διαμαντής Χουχούμης, ενώ το τμήμα μπάσκετ οι Αλβέρτης, Διαμαντίδης, Μαυροκεφαλίδης και Γιάνκοβιτς. Παρουσίες υπήρχαν από τα άλλα τμήματα του τριφυλλιού, όπως φυσικά και πολυάριθμοι οπαδοί της ομάδας που δημιούργησαν ατμόσφαιρα... γηπέδου με τα συνθήματά τους.

Την αποθέωση γνώρισε ο Παύλος Γιαννακόπουλος που βραβεύτηκε για το νταμπλ της ομάδας μπάσκετ. «Είναι ιδιαίτερη χαρά μου που βρίσκομαι μαζί σας. Είστε οι άνθρωποι που έχετε κρατήσει τον Παναθηναϊκό. Τον κρατήσατε, τον κρατάτε και θα τον κρατάτε όλο και περισσότερο. Μέσα από την καρδιά μου σας απευθύνω χαιρετισμό. Συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που κάνετε για τον Παναθηναϊκό, πολύ περισσότερο για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Μέσα από την καρδιά μου χίλια ευχαριστώ», τόνισε.

Για τη βράβευση της ομάδας ποδοσφαίρου για την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανέφερε: «Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για την προσπάθεια που κάνει για τον ΠΑΟ που είναι ΕΝΑΣ. Ευχαριστούμε τη Θύρα 13. Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Να ευχαριστήσουμε τον Παύλο, τον Θανάση και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε δεύτεροι αν όχι πρώτοι».

Βραβείο πήρε και ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος για την προσφορά του στον Ερασιτέχνη. «Συγκινούμαι όταν βλέπω όλο τον Παναθηναϊκό μαζί! Είναι ένα επίτευγμα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ευχαριστώ πολύ και θα συνεχίσω να βοηθάω στα μέτρα του δυνατού».

Ο Ζέκα με τη σειρά του δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι αρχηγός ενός μεγάλου συλλόγου», ενώ για το αγωνιστικό κομμάτι είπε: «Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχασε, αλλά εμείς κοιτάμε τα δικά μας ματς και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει».

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος ανέφερε: «Ο σύλλογός μας είναι μεγάλος σε όλα. Εμείς είμαστε εδώ για να τον τιμάμε», ενώ για την επέκταση συμβολαίου του μέχρι το 2018 δήλωσε: «Οι υπογραφές θα μπουν την Πέμπτη. Η συμφωνία υπάρχει αρκετό καιρό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: