Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Διακοπή λόγω …γερού «ξύλου» στο φιλικό Λέφσκι Σόφιας – Οδυσσέας!!

Απίστευτες συμπλοκές μεταξύ ποδοσφαιριστών είχαν ως αποτέλεσμα στη οριστική διακοπή του φιλικού αγώνα του Οδυσσέα με την Λέφσκι Σόφιας.

Μπορεί η τηλεοπτική κάμερα να μην  κατέγραψε την σπίθα που  προκάλεσε την πυρκαγιά εντός αγωνιστικού χώρου. Όλα όμως ξεκίνησαν μετά την σύγκρουση δύο παικτών πολύ κοντά στη σημαία του κόρνερ. Εκεί άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες ψιλές από τους αντιπάλους παίκτες και παρά το γεγονός ότι αρχικά φάνηκε να επικρατεί η ειρήνη  και να έχει σβήσει η φωτιά  νέα εστία άναψε για να πέσει νέο ξύλο με τη συμμετοχή μάλιστα περισσότερων ατόμων αυτή τη φορά. Όταν μετά από λίγο τέλειωσε και το 2ο ημίχρονο της …βίας ο διαιτητής δεν είχε φυσικά άλλο παρά να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια οριστικά και αμετάκλητα βάζοντας πρόωρο και άδοξο τέλος στην αναμέτρηση.
Η ομάδα Οσυσσέας έχει έδρα την πρωτεύουσα  της Αρμενίας Ερεβάν ιδρύθηκε το 2000 ως Ντιναμό και το 2006 πήρε το όνομα του μυθικού Έλληνα βασιλιά μετά από χορηγία από ομώνυμη με τον ήρωα των ομηρικών αριστουργημάτων εταιρεία.




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: