Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Ηρακλής: Ανακοίνωση για Μπάμπα!!

Η ΠΑΕ Ηρακλής τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Μπάμπα τονίζοντας πως:
«Σχετικά με το θέμα του HassomaBinoBamba η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ενημερώνει ότι: «Ο Μπάμπα είχε συμβόλαιο και πληρωνόταν κανονικά όλο αυτό το διάστημα, ενώ παράλληλα είχε πλήρη ιατρική κάλυψη μέχρι να αποθεραπευτεί, από τον Ηρακλή. Είμαστε δυσαρεστημένοι που οι περιορισμοί της αδειοδότησης της ομάδας δεν μας επιτρέπουν να τον εντάξουμε στην δύναμη του Ηρακλή.
Σαν αποτέλεσμα κάναμε μια συμφωνία με τον Απόλλων Καλαμαριάς για να δοθεί εκεί και να μπορέσει να παίξει. Ευχόμαστε στον Μπάμπα κάθε επιτυχία και λυπούμαστε που είμαστε αναγκασμένοι να μην τον έχουμε στην ομάδα».
Από την πλευρά του ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή και τον κ. Παπαθανασάκη για την αμέριστη συμπαράσταση και την βοήθεια που μου πρόσφερε όλο αυτό το διάστημα το οποίο δεν μπορούσα να αγωνιστώ λόγω του τραυματισμού μου.
Φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Ηρακλή και εύχομαι να ξαναγυρίσω στην ομάδα η οποία μου στάθηκε όπως η οικογένεια μου. Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους του Ηρακλή, που σε μια τόσο δύσκολη περίοδο βρέθηκαν δίπλα μου και με βοήθησαν τόσο πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: