Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

«Είμαστε μία οικογένεια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Απόστολος Σαββουλίδης και μίλησε για τις εκλογές των παλαίμαχων και την κατάσταση στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τις εκλογές:
«Ψήφισαν περίπου 40 άτομα. Θέλουμε να κάνουμε μια διεύρυνση στους υποψήφιους και στο συμβούλιο. Δεν γινόταν η διεύρυνση στο συμβούλιο και είπαμε να είμαστε 11 και οι υπόλοιποι να είναι αναπληρωματικοί. Και στα προηγούμενα χρόνια ο κάθε παλαίμαχος μπορούσε να πει την άποψη του και να ακουστεί. Είμαστε όλοι ένα και μία οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Α.Σ ΠΑΟΚ καθώς κερδίσαμε το σπίτι μας και θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις θέσεις μας στο γήπεδο σε έναν χώρο κόσμημα. Είναι κοντά μας η ΠΑΕ».
Για την ομάδα του ΠΑΟΚ:
«Βλέπω μια ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές χωρίς εμπειρία. Μπορεί οι μικροί να έχουν όρεξη αλλά δεν έχουν την εμπειρία να σταθούν στο γήπεδο».
Για τον Άγγελο Αναστασιάδη:
«Είναι πάντα παρών και δίπλα μας και έχει έρθει και σε παιχνίδια. Έχουμε έναν σύνδεσμο που είναι κοντά στην ΠΑΕ και ποτέ δεν κατηγορεί. Σε ότι πρόβλημα υπάρχει πάμε σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αγωνιζόμαστε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: