Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ριβάλντο: «Καλύτερος ο Κριστιάνο από τον Μέσι»

Θέση στη μονομαχία των Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο για τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη στον πλανήτη αυτή τη στιγμή πήρε ο μεγάλος Ριβάλντο που έκανε την… έκπληξη επιλέγοντας τον Πορτογάλο επιθετικό αντί του Αργεντίνου αστέρα της Μπαρτσελόνα.
Ο βετεράνος  πρώην άσος των Ολυμπιακού και ΑΕΚ απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων στην σελίδα της UEFA στο facebook και σε ερώτηση για το  μεγάλο δίλημμα  του σύγχρονου ποδοσφαίρου  αν και φόρεσε επί 5ετία τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κατακτώντας αρκετούς τίτλους κυρίως στην Ισπανία  έδωσε απάντηση που δεν περίμεναν πιθανότατα πολλοί.
«Φυσικά και μου αρέσει ο Λέο Μέσι, όμως πιστεύω πως αυτή τη στιγμή ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καλύτερος. Μην ξεχνάμε πως κέρδισε και τη χρυσή μπάλα», δήλωσε ο μεγάλος «Ρίμπο» που το 2002 λίγο καιρό μετά τις μαγικές του εμφανίσεις στο Μουντιάλ του 2002 όταν είχε τεράστια συμμετοχή στο να κατακτήσει η Βραζιλία για 5η και τελευταία φορά το υπέρτατο ποδοσφαιρικό τρόπαιο έφυγε μάλλον πικραμένος από τους Καταλανούς  με προορισμό την Μίλαν.
Αναφορικά όμως με το ποιος θα νικήσει στο κυριακάτικο «el clasico» ο 43χρονος πλέον Ριβάλντο υποστήριξε ότι η Μπαρτσελόνα θα επικρατήσει με 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ χαρακτήρισε τον Ζινεντίν Ζιντάν ως κορυφαίο παίκτη τον οποίο έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του.
*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: