Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Γιαννούλης: «Πρώτος στόχος ήταν να μη χάσουμε από την ΑΕΚ»


Γιαννούλης: «Πρώτος στόχος ήταν να μη χάσουμε από την ΑΕΚ»

Ικανοποιημένος από τον βαθμό που πήρε ο Αστέρας από το ματς με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Κώστας Γιαννούλης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Μπορούσαμε και τη νίκη», σχολίασε, αλλά και: «Στο χέρι μας τα play off».

Ο Κώστας Γιαννούλης ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά και η ΑΕΚ έδειξαν ατολμία στη χθεσινή τους αναμέτρηση (0-0) και ειδικότερα στο πρώτο μέρος, ενώ θεωρεί πως είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και στάθηκε στο πρόβλημα που έχουν φέτος οι Αρκάδες στο σκοράρισμα.

«Λειτουργεί στο υποσυνείδητο μας», τόνισε ό Έλληνας μπακ. Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι προλαβαίνει το τρένο των play off η ομάδα του Μάκη Χάβου απάντησε ότι είναι στο χέρι της και πως είναι πολύ σημαντικό το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο για την 26η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά μίλησε στους Γιώργο Χελάκη, Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-το αν φοβόντουσαν ΑΕΚ και Αστέρας μη χάσουν: «Σίγουρα, για να το λέει και ο προπονητής μας. Φάνηκε κι από το πρώτο ημίχρονο που δεν είχε πολλές φάσεις. Ο λόγος είναι ότι χρειαζόμαστε βαθμούς και ενώ έχουν μείνει λίγα ματς. Εμάς μας ενδιέφερε αρχικά να μην χάσουμε και προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος να βγούμε και στην επίθεση ώστε να πάρουμε το ματς. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να πάρουμε τα ματς, αλλά δεν είχαμε τα τελειώματα που έπρεπε. Έχει φύγει και ο Απόστολος (σ.σ. Γιάννου), αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Είναι στο μυαλό μας το ότι υπάρχει πρόβλημα στα τελειώματα».

-το πρόβλημα που έχει ο φετινός Αστέρας στο σκοράρισμα: «Περιμένεις γκολ και από τα χαφ σου και τα εξτρέμ σου, δεν τα πήραμε αυτά φέτος. Δεν πρέπει να μείνουμε εκεί, είναι στο μυαλό μας αυτό το θέμα. Λειτουργεί στο υποσυνείδητο το ότι δεν τελειώνουμε τις φάσεις».

-το αν υπάρχουν σημαντικές ελπίδες να βγει στα play off o Αστέρας: «Προλαβαίνεις, στο χέρι σου είναι. Θα κριθούν πολλά από το ματς με τον Ατρόμητο και ο βαθμός δεν θα είναι ικανοποιητικός».

-τις αλλαγές που υπάρχουν με τον νέο προπονητή: «Ο κάθε προπονητής θέλει τα δικά του πράγματα, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάναμε, δουλεύει πολύ στην τακτική ο νέος προπονητής μας. Μας άλλαξε την ψυχολογία, ήρθε για να μας τονώσει και το ηθικό, διότι φέτος αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Σε κάθε ομάδα υπάρχει ανταγωνισμός και θα ήθελα περισσότερα από τον εαυτό μου. Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να παίζω παραπάνω. Είναι πολλά πράγματα, δεν τα πήγαμε όσο καλά θα θέλαμε, αλλάξαμε και τρεις προπονητές. Δεν είναι τόσο ικανοποιημένος από το επιθετικό κομμάτι. Η αλήθεια είναι ότι δεν ανεβαίνω και πολύ λόγω του τρόπου που παίζουμε, αλλά θα ήθελα να τα πάω καλύτερα στο επιθετικό κομμάτι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: