Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ενταση Σάββα με Σπανό – Κωστούλα!!


Ενταση Σάββα με Σπανό – Κωστούλα

Έντονο διάλογο με τον Γιώργο Σπανό και τον Φώτη Κωστούλα είχε ο Σάββας Θεοδωρίδης, στη συνάντηση της Super League που είναι σε εξέλιξη όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6.

Η συνάντηση του προέδρου της Super League με τους ιδιοκτήτες και εκπροσώπους, σε κάποιες περιπτώσεις των ομάδων είναι σε εξέλιξη, με απόντες τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο, αλλά παρόντες τους Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μια συνάντηση στην οποία αποδεικνύεται και εμπράκτως ότι δεν έχει ουσία, καθώς δεν υπάρχει ατζέντα, με αποτέλεσμα να ακούγονται τοποθετήσεις για τελείως διαφορετικά θέματα, χωρίς, μάλιστα, να λείψει η ένταση σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94.6.

Πρωταγωνιστής, ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος είχε έντονο διάλογο τόσο με τον Γιώργο Σπανό, όσο και με τον Φώτη Κωστούλα.
Ο πρόεδρος του Ατρομήτου εξέφρασε τα παράπονά του για τη διακοπή του… Κυπέλλου, τονίζοντας: «Τι πράγματα είναι αυτά; Πως γίνεται λόγω των τεσσάρων να την πληρώνουν κι άλλοι και στην προκειμένη περίπτωση ο Ατρόμητος; Ακυρώνεται ένας θεσμός και την πληρώνουμε εμείς ενώ δεν έχουμε δημιουργήσει τα προβλήματα. Φταίνε οι τέσσερις μεγάλοι…».

Εκείνη τη στιγμή, ο Σάββας Θεοδωρίδης έξαλλος διέκοψε τον πρόεδρο του Ατρομήτου, για να φωνάξει τα εξής: «Τι λες; Ποιοι είναι αυτοί οι 4 να μας πεις. Σταματήστε τις αοριστολογίες και τις γενικεύσεις και μιλήστε συγκεκριμένα. Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνεις».

Θέμα Μποροβήλου έθεσε ο Κωστούλας

Ακολούθως, ο κ. Κωστούλας έκανε και την πιο ουσιαστική τοποθέτηση, λέγοντας: «Κακώς μαζευτήκαμε εδώ. Δεν υπάρχει λόγος, γιατί δεν υπάρχει και ατζέντα. Εδώ ο καθένας λέει τα δικά του. Ποιο Κύπελλο; Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ατζέντα». Στη συνέχεια, ο «ισχυρός άνδρας» του Παναιτωλικού έθεσε θέμα Μποροβήλου, λέγοντας: «Υπάρχει μια εκκρεμότητα με τον κ. Μποροβήλο, ο οποίος είναι υπόδικος. Κάτι πρέπει να γίνει».

Ο κ. Θεοδωρίδης ενοχλήθηκε ξανά και… προστάτευσε με τον λόγο του τον πρόεδρο της Λίγκας: «Είναι απαράδεκτα αυτά που λες. Να σταματήσουν οι υπαινιγμοί για τον κ. Μποροβήλο. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και τα δικαστήρια θα κρίνουν».

Ο κ. Κωστούλας απάντησε, λέγοντας: «Εγώ λέω ότι θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας και για να προστατεύσει το προϊόν. Δείτε τώρα τι ζούμε…».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Κομπότης, που παρά την ποινή για μη ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, ήταν στη Λίγκα. Ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού υποστήριξε ότι θα πρέπει αυτά να αφεθούν και άπαντες να δουν μπροστά, με κυρίαρχο θέμα τα τηλεοπτικά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: