Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Η Παρί χαρακτηρίζει «απατεώνα» τον Ντιέγκο Κόστα!!


Η Παρί χαρακτηρίζει «απατεώνα» τον Ντιέγκο Κόστα

Μόνο ήρεμο δεν είναι το κλίμα ανάμεσα σε Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν πριν από το μεγάλο ματς των δύο ομάδων, με τους Γάλλους μέσω twitter να χαρακτηρίζουν έμμεσα τον Ντιέγκο Κόστα ως «απατεώνα».

Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν αφήσει Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν εν όψει του αυριανού δεύτερου αγώνα για το Champions League και οι Γάλλοι αποφάσισαν να μην διατηρήσουν χαμηλούς τόνους, αλλά να προβούν σε μία προβοκατόρικη ανάρτηση μέσω Twitter.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης ανήρτησαν ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζονταν ταχύτατα διάφοροι μασκοφόροι σούπερ ήρωες όπως ο Μπάτμαν, ο Ζορό, ο Σπάιντερμαν κλπ., αλλά και ο Ντιέγκο Κόστα με την προστατευτική του μάσκα. Το μήνυμα σε αυτή την ανάρτηση ήταν «Βρείτε τον απατεώνα», με σαφή υπαινιγμό προς τον Βραζιλιάνο επιθετικό.





Είναι χαρακτηριστικές, μάλιστα, οι δηλώσεις του Λοράν Μπλαν στη συνέντευξη Τύπου: «Υπάρχουν δύο σκέλη για τον Ντιέγκο Κόστα. Είναι ο άνθρωπος και ο παίκτης. Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που μπορεί να σκοράρει, που έχει καλή κίνηση, που δουλεύει σκληρά για την ομάδα. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του. Ωστόσο, του αρέσουν οι επαφές ακόμα και να προκαλεί μερικές φορές. Είναι μέρος του παιχνιδιού του. Έχω πει στους παίκτες μου να μην απαντήσουν. Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι σε οποιαδήποτε πρόκληση, ακόμα και αν οι αμυντικοί μας είναι επίσης Βραζιλιάνοι».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: