Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Τους… έτρεξε και πάλι ο Τούντορ!!


Τους… έτρεξε και πάλι ο Τούντορ

Χωρίς ποδοσφαιρικά παπούτσια και η προπόνηση της Τρίτης στον ΠΑΟΚ, με τον ο Ιγκόρ Τούντορ να κρατάει σκληρή στάση απέναντι στους παίκτες για τρίτη σερί ημέρα μετά την ήττα από τον Πανθρακικό.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν και την Τρίτη στον τομέα της φυσικής κατάστασης και τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια αποδείχθηκαν και πάλι αχρείαστα, καθώς φόρεσαν μόνο αθλητικά.

Ο Ιγκόρ Τούντορ συνεχίζει να τους έχει στην… τσίτα μετά την ήττα με 2-1 από τον ουραγό Πανθρακικό, καθώς την ίδια ημέρα τους κράτησε στο Μακεδονία Παλάς, την επομένη το… μενού του είχε πολύ τρέξιμο και καθόλου μπάλα. Όπως συνέβη και σήμερα.

Βέβαια, ο Κροάτης τεχνικός έχει στο μυαλό του και στις πολλές θλάσεις που έχουν «χτυπήσει» τον «δικέφαλο του Βορρά» και θέλει να βελτιώσει την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, αλλά το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε χθες και σήμερα μπάλα στην προπόνηση λέει πολλά.. Σπριντ, ταχύτητες, intervals, αντοχή και ό,τι αφορά στην εκγύμναση των ποδοσφαιριστών είχε το πρόγραμμα που έγινε υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο.

Οι Γκόικο Τσίμιροτ, Δημήτρης Χατζηισαΐας, Παναγιώτης Γλύκος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Ζάιρο έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες συνέχισε σε πρόγραμμα επανένταξης.

Την Τετάρτη (09/03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: