Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Εμείς άλλο ντέρμπι είδαμε;

Η καλύτερη δυνατή ΑΕΚ κόντρα στον χειρότερο δυνατό Ολυμπιακό και πάλι η Ένωση δεν κατάφερε να κερδίσει. Οι δηλώσεις δε μετά των αγώνα από την Ένωση δείχνουν και την κατάντια της.
Εμείς άλλο ντέρμπι είδαμε;
Αν κάποιος δεν είχε δει το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και άνοιγε τον δέκτη της τηλεόρασης αμέσως μετά το παιχνίδι, όταν και άρχισαν οι δηλώσεις των γηπεδούχων, θα νόμιζε ότι η Ένωση είχε τουλάχιστον δύο δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι, 2-3 κλασικές χαμένες ευκαιρίες, κατοχή 70-30 υπέρ της και εμείς δεν ξέρουμε τι άλλο.
Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Το ματς ήταν απόλυτα ισορροπημένο και το αποτέλεσμα δικαιότατο. Με μία σημαντική διαφορά: η ΑΕΚ -τηρουμένων των συνθηκών- παρουσίασε ενδεχομένως το καλύτερο πρόσωπο που μπορούσε να δείξει σε αυτό το ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός, όμως, σε σχέση με τις πραγματικές δυνατότητές του και με όσα έχει δείξει μέχρι τώρα ήταν ο χειρότερος που θα μπορούσαμε να δούμε.
Παρόλα αυτά η ΑΕΚ έχασε αυτή την τεράστια ευκαιρία κόντρα σε αυτόν τον Ολυμπιακό να πάρει το παιχνίδι και πραγματικά να βουλώσει στόματα. Μάλιστα, είδαμε τους παίκτες της Ένωσης όλους μαζί (τι διάολο, συνεννοημένοι ήταν;) μετά το παιχνίδι να δηλώνουν με ένα στόμα ότι η ομάδα τους ήταν ΠΟΛΥ καλύτερη και ότι ΑΔΙΚΑ δεν κέρδισε!
Και από πού βγαίνει αυτό; Ποια μεγάλη ευκαιρία έκανε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, δηλαδή, για να πάρει το παιχνίδι; Το σουτ του Λαγού που πήγε πέντε μέτρα άουτ; Σε ένα παιχνίδι που κάθε 2 λεπτά σταμάταγε και είχε κάκιστο ρυθμό από πού προκύπτει ότι η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη και άξιζε τη νίκη; Γιατί αυτές οι διαπιστώσεις τις οποίες έκανε και ο πρόεδρος της Ένωσης ζητώντας, μάλιστα, το σεβασμό προς την ομάδα (!), δείχνουν και την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει αυτός ο σύλλογος.
Είναι δυνατόν ποτέ στο παρελθόν η ΑΕΚ να συμβιβαζόταν με μια ισοπαλία σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην έδρα της; Γιατί οι "κιτρινόμαυροι" βγήκαν και σχεδόν πανηγύριζαν που δεν έχασαν από τον Ολυμπιακό! Απίστευτα πράγματα, δηλαδή, που πάνε κόντρα με την ιστορία και τους στόχους που θα έπρεπε να είχε αυτή η ομάδα. Είναι κρίμα. Πραγματικά κρίμα...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: