Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Οι κόκκινες και ο ηγέτης Λέτο!!

Μήπως ο Φερέιρα πρέπει να τραβήξει κανένα αυτάκι στους παίκτες του Παναθηναϊκού; Δεν γίνεται, δηλαδή, η ομάδα να χάνει ή να κινδυνεύει να χάσει πόντους από απερισκεψίες κι επιπολαιότητες. Ο σκύλος εξηγείται και κάνει την ανάλυσή του.
Οι κόκκινες και ο ηγέτης Λέτο!
Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, παραλίγο να την πατήσει όπως και στο Περιστέρι. Τότε είχε αποβληθεί νωρίς – νωρίς ο Καρνέζης και η τακτική των πράσινων έγινε άνω – κάτω. Εντάξει, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού προσπάθησε να γλιτώσει τα χειρότερα, όμως την αποβολή δεν την γλίτωσε. Σε εκείνο το ματς ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί και στο τέλος ο Παναθηναϊκός πήρε με τον Λέτο τουλάχιστον τον έναν βαθμό.
Σήμερα στην Ξάνθη οι φιλοξενούμενοι κάνουν γρήγορα – γρήγορα το 0-2, αλλά μετά έρχεται η αποβολή του Βιτόλο. Δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες οι δυο κίτρινες, σημασία έχει ότι ένας τόσο έμπειρος παίκτης δεν γίνεται να δίνει δικαιώματα στους διαιτητές. Και, μάλιστα, σε ένα εφτάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός, αν κι έβαλε τρία γκολ εκτός έδρας, κινδύνεψε στο τέλος να ισοφαριστεί, αφού υποχρεώθηκε να παίζει για περισσότερο από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Θα πρέπει, μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του να διαμαρτύρονται πιο αραιά στους διαιτητές για να μην τρώνε τζάμπα και βερεσέ και κίτρινες.
Από εκεί και πέρα, βέβαια, ο Λέτο είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης αυτής της ομάδας. Έχει σκοράρει και στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος ως τώρα, ενώ σιγά – σιγά βρίσκει και συμπαραστάτη του τον Κουϊνσι που βελτιώνεται αγώνα με τον αγώνα.
Γενικά, ο Παναθηναϊκός από την μέση και μπροστά δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Εκεί που τα χαλάει είναι στην ανασταλτική του λειτουργία, αλλά και στην ανωριμότητα που δείχνουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές του κάποιες φορές.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: