Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Το... ανέκδοτο του Τζίγκερ!!

Φάγαμε έναν μήνα με το θέμα του πρίγκιπα, τον Βλάση Τσάκα, τους Αμερικανούς, την Arboris Capital και ακόμη πράξεις δεν είδαμε. Γράφει ο Νίκος Αθανασίου.
Το... ανέκδοτο του Τζίγκερ!
Το απόγευμα του Σαββάτου σύμφωνα με τον Τσάκα ήρθε σε e-mail το γνήσιο της υπογραφής του Σουλτάν, αν και η πλευρά Βαρδινογιάννη περιμένει το χαρτί στην κανονική του μορφή. Κάπου εδώ αρχίζει και το... ανέκδοτο!
Δεν αναφερόμαστε στον μάνατζερ από την Καβάλα και τα όσα περίεργα έχει παρουσιάσει εδώ και ένα μήνα, ούτε στις καθυστερήσεις ούτε στα σότα που μοιράζει δεξιά και αριστερά ούτε... σε τίποτα που να έχει σχέση με τις κινήσεις του στη συγκεκριμένη υπόθεση. Μακάρι να «σκάσει μύτη» ο Σουλτάν, να βάλει τα 220 εκατομμύρια ευρώ και ας κάνουμε και άγαλμα του Τσάκα όπου κάνει κέφι η ψυχή του. Ξεκάθαρα πράγματα.
Το... ανέκδοτο έχει να κάνει με τη στάση του Τζίγκερ. Όχι, δεν μας τσίμπησε καμία μύγα, ούτε είμαι εμπαθής όπως θα σπεύσουν οι λοβοτομημένοι να σχολιάσουν από κάτω.
Αλλά ρε παιδιά, για μισό λεπτό γιατί δεν γίνεται να περνάμε τον κόσμο για ηλίθιο. Ούτε για... πρόβατα. Είναι ποτέ δυνατόν η οικογένεια Βαρδινογιάννη και όχι μόνο ο Τζίγκερ να μη γνωρίζουν εδώ και ένα μήνα ποιος ακριβώς είναι ο πρίγκιπας Σουλτάν, τι χρήματα έχει, πόσα διαθέτει για τον Παναθηναϊκό και τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει; Είναι ποτέ δυνατόν η ισχυρότερη επιχειρηματικά οικογένεια στην Ελλάδα, με τεράστια deal στη Σαουδική Αραβία, να περιμένει μια εβδομάδα τον Βλάση Τσάκα και τα... κούριερ για να πιστοποιήσει την ταυτότητα του πρίγκιπα;
Όση καλή διάθεση και να έχεις για να αντιμετωπίσεις κάποιον που λέει ότι είναι... φευγάτος, δεν γίνεται να πιστέψεις σε αυτό το πράγμα. Ούτε και η δικαιολογία του στιλ «αφού χαρίζει και δεν πουλάει κάτι, δεν τον ενδιαφέρει και πολύ» είναι σοβαρή. Τι να κάνουμε τώρα;
Ακόμη και τώρα στο φινάλε, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, συνεχίζει να φέρεται με την ίδια αδιαφορία απέναντι στον κόσμο. Έναν κόσμο που έχει χωριστεί σε στρατόπεδα. Σε αυτούς που πιστεύουν ότι είναι αληθινό 100% το θέμα του πρίγκιπα και σε εκείνους που δεν μπορούν να «χωνέψουν» το πώς προχωρά αυτή η ιστορία.
Τι πιο ξεκάθαρο, λοιπόν, να κάνει μια δήλωση και να πει «κύριοι, τον έχω τσεκάρει, είναι ζάμπλουτος και προχωράμε»; Τι πιο ξεκάθαρο και έντιμο απέναντι στον κόσμο της ομάδας που κοιμάται και ξυπνάει με την έννοια του Παναθηναϊκού; Είναι τόσο δύσκολο ή μήπως για κάποιον λόγο που εμείς δεν ξέρουμε τον συμφέρει αυτή η κατάσταση;
Πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: