Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ο Φερέιρα φτιάχνει ομάδα για να κερδίζει και τους διαιτητές!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νίκη (3-2) του Παναθηναϊκού επί της Ξάνθης και… των διαιτητών στα «Πηγάδια»!
Ο Φερέιρα φτιάχνει ομάδα για να κερδίζει και τους διαιτητές!
Ο διαιτητής Παπάς …..προσπάθησε. Αφησε τον Παναθηναϊκό με 10 παίκτες από το 34 σε φάση που δεν ήταν για δεύτερη κίτρινη στον Βιτόλο. Στην ίδια φάση ο διαιτητής έκανε το ….παγώνι και τιμώρησε τον Σταθάκη με κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα για εκτός φάσης αντιαθλητικό χτύπημα στον Βιτόλο.

Πιο πριν αντί να αποβάλει τον Βιβιάνι, που έκανε πέναλτι στον Λέτο, ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ, του έδειξε κίτρινη. Με 9 παίκτες αν έπαιζε η Ξάνθη θα μιλάγαμε και για άλλο παιχνίδι. Παρόλα αυτά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά φαίνεται ότι βρήκε την χημεία και φτιάχνει ομάδα, για να κερδίζει και τους διαιτητές. Αυτό ήταν χθες ο Παναθηναϊκός. ΟΜΑΔΑ και για αυτό κέρδισε. Επαιξαν όλοι με αυτοθυσία και με ψυχή και έστειλαν μήνυμα στον Ολυμπιακό , που νομίζει ότι θα κάνει περίπατο , αλλά προς το παρόν είναι μαζί με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.

Η μπάλα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίωρο έδειξε ότι ο Φερέιρα δούλεψε πολύ αυτό τον μήνα της αποχής και η δουλειά βγαίνει. Ο Πορτογάλος δικαιώνεται και από την αλλαγή της τακτικής σε 4-4-2 και από την χρησιμοποίηση του Λέτο εντός περιοχής και από την προτίμηση του Κλέιτον στην επίθεση. Ετσι ο Παναθηναϊκός κερδίζει πολύ σε ταχύτητα και ποιότητα και μια ματιά στα δύο πρώτα γκολ αν ρίξει κανείς θα καταλάβει. Ο Κουίνσι δείχνει παίκτη που για πλάκα μπορεί με μία ενέργεια να κρίνει πολλά παιχνίδια φέτος υπέρ του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα φαίνεται ότι είναι μία ταχύτητα παραπάνω από την περσινή. Ο Φερέιρα φαίνεται ότι κερδίζει το στοίχημα και μετά το κάζο του καλοκαιριού και του αποκλεισμού της Ευρώπης , αντιδράει και φτιάχνει μία ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις. Και αν την αφήσουν τα διοικητικά να ηρεμήσει τότε μπορεί με επιμονή και πίστη να κάνει αυτό, που λίγοι πιστεύουν σήμερα. Να πάρει το πρωτάθλημα. Και το λέω αυτό βλέποντας την ομάδα να κερδίζει με 10 παίκτες χθες και κάτω από άθλιες καιρικές συνθήκες κόντρα στην Ξάνθη εκτός έδρας και την προηγούμενη αγωνιστική πάλι με 10 παίκτες η ομάδα του Φερέιρα όχι μόνο άντεξε στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και έφερε 1-1, αλλά παραλίγο να νικήσει κιόλας.

ΥΓ: Εζησα για να το δω και αυτό. Κάποιον Βλάση Τσάκα να βάζει τελεσίγραφα στους μετόχους του Παναθηναϊκού και να απειλεί με αποχώρηση του πρίγκιπα αν δώσουν εξουσιοδότηση στην Arboris capital να φέρει πρόταση. Ο Παναθηναϊκός έχει γίνει έρμαιο του κάθε χθεσινού να βάζει τελεσίγραφα και για αυτό ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥ.

Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: