Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

"Λάβρος" κατά Παππά ο Βασιλάκης...

Ο καθηγητής διαιτησίας και παλαίμαχος ρέφερι, Περικλής Βασιλάκης, σχολιάζοντας τη διαιτησία του Ανδρέα Παππά στο ματς της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως έκανε πολλά λάθη... Πέναλτι και αποβολή που δεν δόθηκε, καμία κόκκινη σε Βιτόλο και κόκκινες σε Σταθάκη, Σουάνη και Σαριέγκι που δεν βγήκαν ποτέ, ανέφερε χαρακτηριστικά.
"Λάβρος" κατά Παππά ο Βασιλάκης...
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "ΣΚΑΪ 100,3":
Την φάση του πέναλτι: «Ήταν καθαρό πέναλτι, με τον τερματοφύλακα να ανατρέπει τον Λέτο. Στην φάση αυτή όμως ο διαιτητής θα έπρεπε να δείξει κόκκινη στον Βιβιανί από την στιγμή που ήταν τελευταίος παίκτης».
Για την αποβολή Βιτόλο: «Σωστή ήταν η πρώτη κίτρινη, η δεύτερη υπερβολική μην πω ανύπαρκτη ειδικά για δεύτερη κάρτα. Και οι δύο παίκτες κινήθηκαν προς την μπάλα και δεν έπρεπε να τιμωρηθεί ο παίκτης του Παναθηναϊκού».
Για την μη αποβολή του Σταθάκη: «Ο Σταθάκης χτυπάει αντίπαλο και έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα. Ακόμα και να μην το χτύπαγε πάλι κόκκινη ήταν λόγω πρόθεσης».
Για την κίτρινη στον Σουάνη: «Θεωρώ πως έπρεπε να δοθεί κόκκινη και όχι κίτρινη στον Σουάνη, ο οποίος έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Μαρίνο».
Για Σαριέγκι: «Και ο Σαριέγκι θα μπορούσε να πάρει κόκκινη στο χτύπημα που έκανε στον αντίπαλό του. Τραβηγμένη αλλά θα μπορούσε ο διαιτητής να του την δείξει».
Για το αν έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας: «Αν δεν στέκεται καθόλου η μπάλα θα έπρεπε να το διακόψει, αλλά τώρα δεν μπορούσε να το διακόψει γιατί οι παίκτες φάνηκαν πως αν ήθελαν θα μπορούσαν να εκτελούν πιο γρήγορα τις φάσεις. Βέβαια μιλάμε πάντα από ότι βλέπουμε από την τηλεόραση γιατί στο γήπεδο θα είναι αλλιώς το πράγμα».gazzetta gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: