Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Η Ντόρτμουντ απειλεί το σερί του Βαλβέρδε!!

Δέκα γκέλες που απαντήθηκαν με δέκα σπουδαίες νίκες μετρά ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε όλες τις διοργανώσεις στην δεύτερη θητεία του με τον Ολυμπιακό με το συνολικό σκορ να φτάνει το 29-2!
Η Ντόρτμουντ απειλεί το σερί του Βαλβέρδε!
Πλέον μετά την ισοπαλία στην ΑΕΚ η Ντόρτμουντ παίρνει σειρά για το... εντέκατο!
Το 11η μη νικηφόρο αποτέλεσμα στην δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού μετρά πλέον ο Βαλβέρδε και αν θέλει να συνεχίσει το εκπληκτικό του σερί τότε θα πρέπει με κάθε τρόπο να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ντόρτμουντ στο καθοριστικότατο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης στο «Καραϊσκάκης».
Με μηδέν στα μετόπισθεν τις έβγαλε τις νίκες που ακολούθησαν γκέλα ο Βαλβέρδε την περασμένη σεζόν, με νίκες συνεχίζει και φέτος αλλά δεχόμενος γκολ. Τόσο με την Ξάνθη όσο και με τον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον όμως συνεχίζει το σερί του το οποίο φτάνει στο 10 στα 10! Αυτό είναι άλλωστε που δίνει και τους τίτλους στις ομάδες. Η δυνατότητά τους να αντιδρούν στα αρνητικά αποτελέσματα.
Δύο εξάρες έριξε την περασμένη σεζόν ο Ολυμπιακός (σε ΑΕΚ και Λάρισα) και οι δύο ήρθαν έπειτα από γκέλα. Μάλιστα, συνολικά με τη λήξη της περασμένης σεζόν ο Βαλβέρδε απάντησε και στα οκτώ του αρνητικά αποτελέσματα από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας με συνολικό σκορ 25-0. Δηλαδή όλη την περασμένη σεζόν ο Βάσκος σε κάθε του... στραβοπάτημα απαντούσε με κατά μέσο όρο ενεργητικό μεγαλύτερο των τριών γκολ δίχως μάλιστα να δεχτεί ποτέ γκολ!
Διαβάστε όλο το θέμα στο Katimagiko.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: