Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Πανηγυρίζει και τα γκολ στην Ξάνθη ο Πρίγκιπας;

Τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη παρακολουθεί με αγωνία ο Πρίγκιπας, σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα, ο οποίος τόνισε μάλιστα πως ο Αλ Σαούντ είναι και ενθουσιασμένος με την εμφάνιση!
Πανηγυρίζει και τα γκολ στην Ξάνθη ο Πρίγκιπας;
Αρχικά ο Τσάκας σε δηλώσεις του στην ανάπαυλα της αναμέτρησης μιλώντας στη ΝΕΤ ανέφερε: "Ο πρίγκιπας παρακολουθεί το παιχνίδι, μίλησα μαζί του και είναι πολύ ενθουσιασμένος”.
Εν συνεχεία αναφέρθηκε και στο θέμα των χαρτιών λέγοντας: "Όλα τα χαρτιά τα οποία οφείλουμε βρίσκονται στα χρέη των δικηγόρων μας. Ευελπιστούμε ότι αυτή την εβδομάδα θα έχει τελειώσει το προσύμφωνο. Θα έρθει την Παρασκευή και θα κανονίσουμε ραντεβού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να δώσουν τα χέρια. Το προσύμφωνο μιλάει με βάση την πρόταση την οποία έχουμε υποβάλει στη ΠΑΕ Παναθηναϊκός".
Σε ερώτηση για το τι έγινε με τον ΠΑΟΚ πριν από 12 χρόνια και ποιες οι διαφορές φέτος είπε: "Με τον ΠΑΟΚ ήταν μία μπίζνα πιστεύω στην δεύτερη να έχουμε αίσιο τέλος. Είναι γνωστά τα ποσά. Μιλάμε για 20 εκ. η πρώτη αύξηση μετοχικού συμβολαίου και 50 εκ. στην δεύτερη μέσα σε έξι μήνες".
Και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Θα επιδιώξουμε συνάντηση όπως επιθυμεί ο κ. Βαρδινογιάννης και ελπίζουμε να δώσει τα χέρια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: