Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Στην Γουέστ Μπρομ το ντέρμπι!!

Στην Γουέστ Μπρομ το ντέρμπιΗ ομάδα του Ρόι Χόντσον επικράτησε 2-0 της Γουλβς στο μεγάλο ντέρμπι των Μίντλαντς και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ένα από τα σημαντικότερα ντέρμπι της Αγγλίας είναι αυτό ανάμεσα σε Γουέστ Μπρομ και Γουλβς. Οι δύο ομάδες… μισιούνται με τους οπαδούς τους την περυσινή χρονιά να έρχονται στα χέρια στον περίγυρο του γηπέδου.
Εντός αγωνιστικού χώρου… αφεντικό ήταν η Γουέστ Μπρομ η οποία κατάφερε να επικρατήσει με 2-0. Ο Μπρουντ ήρθε με… φόρα από τις υποχρεώσεις του με τις εθνικές ομάδες και στο 8’ έκανε το 1-0, βάζοντας φωτιά στο «Χόθορνς».
Στην επανάληψη ο Πίτερ Οντεμβιγκί, τρία μόλις λεπτά μετά την είσοδό του (75’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα που απομάκρυνε τους «μπάγκις» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Όλσον, ΜακΆλεϊ, Τζόουνς, Τσογί (72’ Οντεμβιγκί), Μπρουντ, Ριντ, Τόμας (81’ Μόρισον), Μουλουμπού, Σάρνερ, Λονγκ
ΓΟΥΛΒΣ: Χένεσι, Στίρμαν, Γουόρντ, Μπέρα, Χένρι, Τζάρβις (74’ Γκουεντιούρα), Χαμίλ (69’ Χουντ), Μίλιγιας (55’ Έμπανς – Μπλέικ), Ο’Χάρα, Ντόιλ.
πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: