Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Έχασε ευκαιρία για πρωτιά ο ΠΑΣ

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο ΠΑΣ για να περάσει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο παρέμεινε αήττητος στους "Ζωσιμάδες", ύστερα από την "λευκή" ισοπαλία με τον Πανιώνιο.
Έχασε ευκαιρία για πρωτιά ο ΠΑΣ
Ο ΠΑΣ διατήρησε το αήττητο στην έδρα του, ωστόσο η εμφάνισή του επί του Πανιωνίου ήταν επιεικώς τραγική. Από την μεριά τους οι “κυανέρυθροι” δεν έκαναν και εκείνοι κάτι το τρομερό και το 0-0 ήρθε φυσιολογικά με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Μοιρασμένο ματς

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας στο πρώτο ημίχρονο, καθώς οι δύο ομάδες άρχισαν ορεξάτα μεν, αλλά χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις δε. Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να αποκτήσουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ως ένα σημείο τα κατάφεραν.
Η πρώτη αξιόλογη φάση για τον ΠΑΣ έγινε στο 12, όταν ο Μπεσέρα εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά όπως επιτίθενται η ομάδα των Ιωαννίνων, ο Κεϊτά έπιασε την κεφαλιά, αλλά δεν μπόρεσε να την στείλει προς την εστία του Ελευθερόπουλου. Στο 24' ο Μπακαγιόκο δεν πρόλαβε την μπάλα από το γύρισμα του Γεωργίου, ενώ στο 38΄ ο ίδιος παίκτης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα και πέρασε κόρνερ.
Από την πλευρά του ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να δημιουργήσει (εμφανής η απουσία του Εστογιανόφ), ωστόσο έφτιαξε δύο ευκαιρίες μέσα σε δύο λεπτά. Η πρώτη στο 36', όταν ο Κώτσιος έδιωξε με το πόδι την κεφαλιά του Σιόβα και η δεύτερη στο 37' με τον Μπουζίντ να κάνει το γυριστό, ύστερα από σέντρα του Ριέρα, ωστόσο είδε την μπάλα να περνά αρκετά άουτ από την εστία του Κηπουρού. Το ημίχρονο τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο για τους “κυανέρυθρους”, καθώς στο 41' ο Όμο αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα (για χτύπημα στον Κεϊτά εκτός φάσης), υποχρεώνοντας τον Τάκη Λεμονή να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του εν όψει του δευτέρου μέρους.

Πόνεσαν τα μάτια μας...
Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, ωστόσο το δεύτερο δεν βλεπόταν... Ο ΠΑΣ έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, προσπάθησε να μπει δυνατά και να πιέσει τους Νεοσμυρνιώτες και δημιούργησε δύο καλές φάσεις στο 47' και στο 50', με τα σουτ των Γεωργίου και Μπεσέρα αντίστοιχα.
Από εκεί και πέρα, έπεσε ο... γενικός και το παιχνίδι διεκδικεί το βραβείο του χειρότερου μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Οι δύο προπονητές προσπάθησαν να τονώσουν τις ομάδες τους με αλλαγές από τον πάγκο, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Ο Πανιώνιος, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 41', ήταν η ομάδα που θα μπορούσε να έχει πετύχει ένα γκολ που θα τις έδινε τη νίκη. Αρχικά με τον Σιόβα στο 62', ο οποίος δεν πρόλαβε τον Τζημόπουλο που έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή και στο 87' πάλι ο ίδιος παίκτης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, ωστόσο την προβολή που έκανε πέφτοντας, μπλόκαρε ο Κηπουρός.
Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, σε ένα παιχνίδι που θα το ξεχάσουμε πολύ γρήγορα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: