Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

"Περιμένουμε και αναλόγως θα πράξουμε!"

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο  να μην γίνει η μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ για το Champions League.
"Περιμένουμε και αναλόγως θα πράξουμε!"
«Τους αγώνες τους δίνεις σε μεγάλα γεγονότα. Δεν πας στην πλατεία της γειτονιάς σου να απεργήσεις, αλλά στην πλατεία Συντάγματος. Δεν είπαμε ότι δεν θα δείξουμε τον αγώνα, αλλά ούτε ότι θα τον δείξουμε. Περιμένουμε από τη διοίκηση να μας ζητήσει εξαίρεση στη στάση εργασίας που έχουμε την Τετάρτη, 18:00 με 00:00, και αναλόγως θα πράξουμε», τόνισε αρχικά στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".
Για τον αγώνα που δίνουν οι συνάδελφοί του στην ΕΡΤ, επεσήμανε: «Οι εργαζόμενοι έχουμε φτάσει στο απροχώρητο. Η ΕΡΤ παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης περί ανάπτυξης οδηγείται σταδιακά στην απαξίωση και το κλείσιμο. Το πολυνομοσχέδιο είναι η ταφόπλακα. Χωρίς μάχη δεν κερδίζεται τίποτα. Το δρόμο τον έδειξαν οι πρόγονοί μας για όλα αυτά που διεκδίκησαν και κέρδισαν, αλλά εμείς πλέον απεμπολούμε. Η δημόσια τηλεόραση αναπτύσσεται σε όλη την Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα η ΕΡΤ ήταν η πρώτη που χτυπήσαμε για να ευχαριστήσουμε την τρόικα. Εδώ και δύο χρόνια η ΕΡΤ είναι πλεονασματική χάρη στο μόχθο των εργαζομένων, αλλά ο κ. Μόσιαλος ανακοινώνει μέτρα και αυτό είναι αντιφατικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: