Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ο αεράτος κι ο υψοφοβικός!!

Έτοιμος ήμουν. Όχι μόνο να πανηγυρίσω, αλλά και να γράψω διθυράμβους. Έτοιμος και με τίτλο. «Σφύρα το, βρεεε». Όχι στον διαιτητή, αλλά στον Γιωργάκη ή -έστω- στον Μπιγκ Μπένι. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι... Γράφει ο Μίλτος ο Νταλικέρης
Ο αεράτος κι ο υψοφοβικός
Περίμενα να κερδίσει ο ΠΑΣ τον Πανιώνιο στους Ζωσιμάδες, να περάσουμε μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία (ο ΠΑΟΚ έπαιζε αργότερα, έτσι κι αλλιώς) και να βγουν ο πρωθυπουργός ή ο υπουργός της ανοικονομίας, να πουν -πριν αρχίσει το ματς της Τούμπας- ότι ...τέλειωσε το πρωτάθλημα!
Ότι δεν έχουμε λεφτά για μπάλες, ότι η Τρόικα θέλει να κοπούν οι μισθοί των ποδοσφαιριστών, ότι η Μέρκελ θέλει να υπάρχει μόνο Μπουντεσλίγκα. Κάτι τέτοιο, τέλος πάντων. Ότι το πρωτάθλημα τέλειωσε στην 6η αγωνιστική και πριν το ΠΑΟΚ - ΟΦΗ κι ότι πρωταθλητής για τη σεζόν 2011-11 (προσέξτε τα δύο εντεκάρια) είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Άγιαξ της Ηπείρου. Για να γίνει του χρόνου το πρώτο ματς ...Άγιαξ - Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ, να γνωρίσουν οι Ζωσιμάδες πιένες και οι Ευρωπαίοι τα νταούλια και τα κλαρίνα.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: