Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Τα... κουρέλια τραγουδάνε ακόμα!!

Δεν ήθελε και πολύ! Για την ακρίβεια... καθόλου δεν ήθελε να τιμωρήσει «σκληρά» η ΑΕΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ τον υπερόπτη Ολυμπιακό! Γράφει ο Γιώργος Γαλάτσης.
Τα... κουρέλια τραγουδάνε ακόμα!
Τον... διαστημικό, τον εξωπραγματικό, τον σίγουρο πρωταθλητή, τον «παίζω μπάλα από άλλον πλανήτη» κι όλα όσα «συνοδεύουν» την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε από το ξεκίνημα της χρονιάς!
Τελικό αποτέλεσμα, 1-1, λοιπόν. Σε έναν αγώνα που η ποιοτικότερη ομάδα «στα χαρτιά» περιορίστηκε σε μια φάση κι ένα γκολ! Τίποτε άλλο!
Το έξοχο «στήσιμο» της ομάδας από τον Νίκο Κωστένογλου, σε συνδυασμό με το ασίγαστο πάθος των ποδοσφαιριστών του (οι οποίοι έκαναν κατάθεση ψυχής από το 1ο μέχρι το 93ο λεπτό!) εκμηδένισαν όλα «τα χάντικαπ» και έφεραν την απόλυτη ισορροπία μέσα στο τερέν!
Γρήγορα κι απλά, από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έως και τα τελευταία, όταν οι Λυμπερόπουλος (82') και Λαγός (86') είχαν δυο καλές φάσεις για να κάνουν... την κηδεία!
Μορφή του ντέρμπι ο Λεονάρντο κι ας αναδείχθηκε MVP o εκπληκτικός Βάργκας. Πέτυχε μια γκολάρα (απ' αυτές που μόνον αυτός μπορεί να σημειώνει) και «βούλωσε» ξανά τα στόματα που τον έκραζαν αισχρά από το 2009 μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι που τον προόριζαν... για τον Πανσερραϊκό.
Πραγματικά, κανείς δεν γνωρίζει πού θα 'ναι «αύριο» η ΑΕΚ και ο Λεονάρντο μαζί. Είναι τόσα τα προβλήματα και μέχρι σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει λύση... ούτε για δείγμα.
Χθες, όμως, η ομάδα «ήταν εδώ». Περήφανη, παθιασμένη, μια πραγματικά μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ που τιμωρεί τους υπερφίαλους, η ΑΕΚ που «βουλώνει στόματα», κι ας μην έπαιξε... μπαλάρα, αυτήν που είχε συνηθίσει τον κόσμο της πριν καταλήξει στα χέρια των αμέτοχων...
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: