Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Η σεξουαλικότητα των γουρουνιών!!

Ηταν 9 Απριλίου όταν ο Πάτρικ Οβομογέλα έπαιξε για δέκα λεπτά ως αλλαγή στο παιχνίδι Αμβούργο - Ντόρτμουντ 1-1. Γράφει ο Θανάσης Κελαντώνης.
Η σεξουαλικότητα των γουρουνιών
Ετοίμασε, μάλιστα, στο 90' το γκολ της ισοφάρισης για την Μπορούσια. Ηταν 25 Σεπτεμβρίου 2010 όταν έπαιξε για τελευταία φορά, πριν από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, βασικός μαζί της, στο Ζανκτ Πάουλι - Ντόρτμουντ 1-3. Από εκείνο το απόγευμα μέχρι και προχθές το μόνο που τον έκανε να χαμογελάσει πραγματικά ήταν η γέννηση του υιού του. Τραυματισμοί, ο ένας πίσω απ' τον άλλον, διαδοχικά πισωγυρίσματα πάνω που πίστευε ότι η ταλαιπωρία τελείωσε.
Προχθές το πρωί ο Λούκας Πίστσεκ, βασικός δεξιός μπακ των πρωταθλητών Γερμανίας, τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση στη Βρέμη. Ο Οβομογέλα βρέθηκε απ' το πουθενά στην ενδεκάδα και αποδείχτηκε το καλύτερο γουρούνι. Οχι, δεν τον βρίζουμε, ο προπονητής του Γιούργκεν Κλοπ είπε μετά την αναμέτρηση ότι οι ποδοσφαιριστές του πάλεψαν σαν τα γουρούνια προκειμένου να φύγουν νικητές από το «Βέζερσταντιον». Κι επειδή και ο ίδιος δεν μπορούσε να διαφέρει απ' αυτούς, ζήτησε και συγγνώμη απ' τους δημοσιογράφους για το άρωμά του. «Αν σας μυρίζει ιδρώτας γουρουνιού, από μένα είναι. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό» τους είπε.
Δεν γνωρίζουμε αν ο Ολυμπιακός πρέπει να προετοιμάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης για χοιρομαχίες, καλό είναι όμως να γνωρίζει ότι η λίμπιντο των αντιπάλων του πήρε για τα καλά τα πάνω της. «Παιχνίδι σκέτη κ...λα» έλεγε για παράδειγμα ο κεντρικός αμυντικός Νεβέν Σούμποτιτς, που παρεμπιπτόντως έκανε το καλύτερο παιχνίδι του τη σεζόν έπειτα από αρκετές αναμετρήσεις που (επιεικώς) δεν ήταν στα καλά του.
Εν πάση περιπτώσει, την κατεύθυνση της σεξουαλικότητας του παιχνιδιού στο Φάληρο θα τη μάθουμε σε τρεις μέρες, χθες όμως μάθαμε από τον Πάτρικ Οβομογέλα ότι η αναμέτρηση δεν είναι τελικός, αλλά απλά «πολύ σημαντική». Και για τους φιλάθλους της Ντόρτμουντ πολύ κουραστική. Η πλειονότητά τους έχει κλείσει πτήσεις για το πρωί της Τετάρτης, αλλά λογάριασε χωρίς τον απεργιακό ξενοδόχο της χώρας μας, με αποτέλεσμα να ψάχνονται τώρα για το πώς και αν θα έρθουν. Μη σώσουν είπατε; Ντροπή! Μα τον Ξένιο Δία!
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: