Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

"Άξιοι της μοίρας μας"

Με τους παίκτες του τα έβαλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας με... παράπονο οτι "δεν γίνεται με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να βάζουμε πέντε γκολ και να δεχόμαστε επτά".
"Άξιοι της μοίρας μας"
"Είμαστε άξιοι της μοίρας μας γιατί πετάμε παιχνίδια κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολλοί κακοί και χάναμε 2-0 χωρίς να πιεστούμε από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έχω παράπονο, θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά στο τέλος πάλι χάσαμε".
Για την απόδοση της ομάδας του κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό είπε:
"Δεν γίνεται με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να βάζουμε πέντε γκολ και να δεχόμαστε επτά. Ο αντίπαλος είχε λίγες ευκαιρίες και πέτυχε τρεις γκολ και εμείς με καμιά δεκαριά και βάλαμε δυο. Μετά το 2-3 αντί να φέρουμε την μπάλα στην περιοχή του Παναθηναϊκού ήμασταν επιπόλαιοι αλλά εγώ πίστευα στην ισοφάριση. Η ομάδα μας, πάντως, έχει δυνατότητες".
Όσο για τις καιρικές συνθήκες που επηρέασαν τον αγώνα είπε: "Οι καιρικές συνθήκες επηρέασαν τον αγώνα. Και εμάς και τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να κοιτάξουμε τα δύο επόμενα ματς εκτός έδρας και να πάρουμε βαθμούς που χάσαμε μέσα. Φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά γενικά σαν ομάδα λειτουργικά και δεχόμαστε εύκολα γκολ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: