Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

"Στην καλύτερη, έξι μήνες έξω"...!!

Με δηλώσεις του ο Λάκης Νικολάου, ο οποίος πραγματοποίησε την εγχείρηση στο σπασμένο πόδι του Εϊντουρ Γκούντγιονσε, επιβεβαίωσε οτι η σεζόν τελείωσε για τον Ισλανδό, τονίζοντας οτι ο παίκτης στην καλύτερη περίπτωση θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.
"Στην καλύτερη, έξι μήνες έξω"...
«Η αποκατάσταση του υπολογίζεται σε 5-6 μήνες. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή σε αυτό το διάστημα. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να παίξει ξανά φέτος. Οι έξι μήνες είναι το καλύτερο σενάριο. Όλα πήγαν καλά στην εγχείρηση». Οσον αφορά την ηλικία του «Γκούντι» που είναι πλέον 33 ετών ο Νικολάου σχολίασε «Όχι δεν υπάρχει θέμα με την ηλικία του. Είναι καθαρά στο χέρι του για το πώς θα προετοιμαστεί για να επιστρέψει στα γήπεδα».
Τέλος, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε και την σύγκριση με τον σοβαρό τραυματισμό του Χρήστου Κωστή το 1997 στο ματς με την Στουρμ Γκρατς στην Νέα Φιλαδέλφεια σχολιάζοντας «Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Τότε ο Χρήστος έπρεπε να μπει σταδιακά και του το είχαμε πει. Ο Κωστής προτίμησε στους πέντε μήνες προτίμησε να δοκιμάζεται σε ομάδες της Ισπανίας και άλλες ομάδες. Αποτέλεσμα να έχει τις συνέπειες που είχε μετά. Δεν πρέπει να γίνει το ίδιο λάθος με τον Γκούντγιονσεν. Το καταλαβαίνει καλά και ο ίδιος. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και θα επιστρέψει ξανά δυνατός».
Το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ σήμερα ανέφερε για τον Ισλανδό επιθετικό «Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Έιντουρ Γκούντγιονσεν υπεβλήθη σήμερα επιτυχώς σε επέμβαση εσωτερικής οστεοσύνθεσης στο δεξί πόδι, λόγω του κατάγματος κνήμης-περόνης που υπέστη, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις προσεχείς ημέρες». Ο παίκτης θα μπει γρήγορα στο στάδιο της αποθεραπείας, αλλά θα αργήσει να μπει πάλι στα γήπεδα για προπονήσεις...
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: