Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Μια χαρά... χάλια!!

Την κακή της πορεία συνεχίζει η Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Γρανάδα στο «Νουέβο Λος Καρμένες» φθάνοντας τους εννέα βαθμούς. Η Γρανάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 3' όταν ο Μπενίτεθ σέντραρε από τα δεξιά για τον Ούτσε, αλλά η κεφαλιά του Νιγηριανού σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κουρτουά.
Μια χαρά... χάλια
Οι γηπεδούχοι στο 22' «άγγιξαν» το 1-0 όταν ο Κάρλος Μάρτινς έβγαλε τον Μπενίτεθ μόνο απέναντι στον Κουρτουά αλλά πλάσαρε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Η Ατλέτικο Μαδρίτης απάντησε στο 25' όταν ο Ρέγιες τροφοδότησε τον Ντιέγκο, όμως ο Βραζιλιάνος είδε τον Ρομπέρτο να αποκρούει το σουτ του από το ύψος του πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 29' με τον Φαλκάο να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ η Γρανάδα «φλέρταρε» με το γκολ στο 36' όταν ο Άμπελ πάσαρε στον Ούτσε που πλάσαρε άστοχα τον Κουρτουά. Η Ατλέτικο έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 52' όταν ο Ρέγιες τροφοδότησε τον Γκάμπι που σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 59' οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Κουρτουά να διώχνει σε κόρνερ το φάουλ του Ρίκο.
Οι Μαδριλένοι «άγγιξαν» το 0-1 στο 66' όταν ο Ρέγιες γύρισε την μπάλα στον Ντιέγκο, αλλά ο Βραζιλιάνος σούταρε άστοχα από το μισό μέτρο και το 0-0 παρέμεινε. Η Γρανάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 73' όταν ο Κάρλος Μάρτινς τροφοδότησε τον Ούτσε που βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουρτουά, όμως ο Γάλλος γκολκίπερ έδιωξε σε κόρνερ. Η Ατλέτικο απείλησε στο 78' με τον Άντριαν να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 85' ο Βραζιλιάνος είδε τον Ρομπέρτο να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του και έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: