Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

"Μην ξεχνάμε πως είναι πρωταθλητής Ευρώπης"

Τον πρώτο λόγο έχει για τη νίκη στον αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον σέντερ της Μπιλμπάο, Δημήτρη Μαυροειδή.
"Μην ξεχνάμε πως είναι πρωταθλητής Ευρώπης"
Ο διεθνής σέντερ μίλησε στην "Sportday" για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, που είναι την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ
Για την Ουνικάχα Μάλαγα: «Δεν την έχουμε αντιμετωπίσει ακόμη, ωστόσο έχω δει κάποια πράγματα. Από τη στιγμή που είναι ισπανική ομάδα, βασικός της σκοπός είναι να τρέξει από το ξεκίνημα το παιχνίδι, είτε αγωνίζεται εντός είτε εκτός έδρας. Έχει στον πάγκο έναν προπονητή που δεν έχει την εμπειρία του Αΐτο Ρενέσες, ωστόσο ο Τσους Ματέο είναι νέος και φιλόδοξος τεχνικός, που δείχνει να έχει τις βάσεις για να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα».
Για τους παίκτες που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Η Μάλαγα διαθέτει έμπειρους παίκτες, όπως ο Τζόελ Φρίλαντ, ο Μπέρνι Ροντρίγκεθ, αλλά και ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα, που μπορεί να σου κλέψουν το ματς. Υπάρχει επίσης ο Αμερικανός Τζέραλντ Φιτς, που είναι πολύ γρήγορος, αλλά και ο Σαούλ Μπλάνκο».
Για το ποιος έχει τον πρώτο λόγο: «Υπάρχει μία παράμετρος που μπορεί να παίξει ρόλο. Αναφέρομαι στην ετοιμότητα που θα έχει ο Παναθηναϊκός. Το γεγονός ότι εκτός του αγώνα κόντρα στο Μαρούσι δεν έχει παίξει άλλο επίσημο ματς, σε σχέση με τη Μάλαγα που έχει δώσει τρία ματς στο πρωτάθλημα, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Μην ξεχνάμε όμως πως ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και άσχετα από τις απώλειες των Φώτση, Νίκολα και Τέπιτς, έχει τον τρόπο να κερδίζει τέτοια παιχνίδια, ειδικά στο ΟΑΚΑ. Οπότε πιστεύω πως αν αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα κι έχει τον απαιτούμενο ρυθμό, είναι στο χέρι του να νικήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: