Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Με Φαν Πέρσι οδηγό!!

Η Άρσεναλ έκανε καλή εμφάνιση στο «Έμιρατς» απέναντι στην Σάντερλαντ και έχοντας τον Φαν Πέρσι σε δαιμονισμένη ημέρα, επικράτησε με 2-1.
Η κλάση ενός ποδοσφαιριστή αρκετές φορές είναι αρκετή για να καθορίσει μία αναμέτρηση. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι αναμφισβήτητα ένας από αυτούς και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία.
Απέναντι στην Σάντερλαντ το κατάφερε και με δύο δικά του τέρματα και αρκετές προσωπικές ενέργειες κατάφερε να πάρει από το… χεράκι την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ και να την οδηγήσει στην 3η της νίκη στο πρωτάθλημα.
Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν εντυπωσιακά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στα 30 δευτερόλεπτα κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με δυνατό σουτ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.
Στη συνέχεια ο Ολλανδός επιθετικός προσπάθησε να καθαρίσει μόνος του το παιχνίδι και στο 13’ μετά από εκπληκτική ενέργεια και σουτ, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Από εκεί και πέρα η Σάντερλαντ ισορρόπησε το παιχνίδι και με ένα καταπληκτικό τέρμα του Λάρσον στο 31’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Η ομάδα του Βενγκέρ όμως δεν παράτησε την προσπάθεια και συνέχισε να έχει τον έλεγχο.
Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 83 όταν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι με το 102ο του τέρμα με την φανέλα της Άρσεναλ έδωσε το προβάδισμα στους «κανονιέρηδες» και τη νίκη.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Τζένκινσον, Γκιμπς (50’ Σάντος), Ροσίτσκι (76’ Μπεναγιούν), Αρτέτα, Γουόλκοτ, Σονγκ, Φαν Πέρσι, Ζερβίνιο (67’ Αρσάβιν)
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινολέ, Τέρνερ, Μπράουν, Ρίτσαρντσον, Ο’Σέι, Κάτερμολ (87’ Γκάρντνερ), Λάρσον (67’ Βον), Κόλμπακ, Βόαν, Ελμοχαμάντι, Σεσενιόν (79’ Γουίκχαμ).


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: