Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

"Δεν είναι άσχημος ο βαθμός"

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Τάκης Λεμονής από τον βαθμό που πήρε ο Πανιώνιος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας παράλληλα πως "από πλευράς αποτελεσμάτων δείχνει ότι πάμε καλύτερα εκτός έδρας, αλλά τα αποτελέσματα δεν συμβαδίζουν πάντα με την απόδοση".
"Δεν είναι άσχημος ο βαθμός"
Αναλυτικά:
"Βασικά δεν ξεκινήσανε και οι δύο ομάδες καλά το ματς. Ήταν νευρικό παιχνίδι και επηρέασε στο α’ ημίχρονο ο δυνατός αέρας και επίσης γλιστρούσε το γήπεδο. Ήταν μέτριο το α’ ημίχρονο. Εμείς μείναμε νωρίς με 10 παίκτες. Αμυντικά συμπεριφερθήκαμε καλά. Θετική ήταν η συνεισφορά του Κούτσι που γύριζε πίσω.
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου είπαμε με τους παίκτες ότι μπορούμε να βάλουμε γκολ γιατί το άγχος ήταν του ΠΑΣ. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Ο ένας πόντος δεν είναι άσχημος. Αν μέναμε με 11 παίκτες θα ζητούσαμε παραπάνω πράγματα. Ο ΠΑΣ έχει ποιοτικούς παίκτες μπροστά και ποιοτικές αλλαγές όπως ο Ζαϊρί.
Εμείς δυσκολέψαμε τον ΠΑΣ γιατί ασκήσαμε μεγάλη πίεση στα χα και αναγκάσαμε τον ΠΑΣ να παίξει με μεγάλες μπάλες από τα στόπερ. Από πλευράς αποτελεσμάτων δείχνει ότι πάμε καλύτερα εκτός έδρας, αλλά τα αποτελέσματα δεν συμβαδίζουν πάντα με την απόδοση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: